Muntatge amb un primer pla d'Isa Pantoja seriosa a l'aeroport i Asraf Beno amb cara sorpresa

Isa Pantoja i el motiu pel qual ja no anirà a Jordània de lluna de mel amb Asraf Beno

Isa Pantoja i Asraf Beno es veuen obligats a canviar dràsticament de plans

Una setmana ha passat des que Isa Pantoja i Asraf Beno es van donar el 'sí, vull' en un especial i emotiu casament a Sevilla. Ara, tot i la ressaca emocional present, el matrimoni està immers en l'organització de la lluna de mel. A través de xarxes socials, Isa Pantoja ha compartit amb els seus seguidors quins són els seus plans.

I és que encara que en un primer moment tenien planejat triar Jordània com a destí, sembla que és una idea que ja no contemplen degut a una clara raó. Isa Pantoja ha revelat les altres opcions que estaria estudiant per anar-se'n de viatge amb Asraf Beno.

Isa Pantoja i Asraf Beno canvien de plans: no aniran a Jordània de lluna de mel

Organitzar un casament com el d'Isa Pantoja i Asraf Beno no deu haver estat una tasca senzilla. Els darrers mesos han estat un no parar per a la parella, però ara ve la millor part. Tot i que Asraf i Isa ja van gaudir d'una fantàstica prelluna de mel al Marroc, la veritat és que encara queda la lluna de mel oficial.

Asraf Beno i Isa Pantoja feliços al casament d'Anabel Pantoja
Isa Pantoja i Asraf Beno no aniran a Jordània de lluna de mel | GTRES

Tot i això, els plans que la parella tenia pensats per al casament s'han vist molt trastocats. La noia reapareixia per primera vegada ahir al plató de Vamos a ver, on va confessar que Jordània queia de la llista de possibles destinacions.

Amb la tràgica situació que travessen a prop del país àrab, Isa Pantoja ha manifestat que han canviat la idea. “M'anava a Jordània, però tal com estan les coses m'ho han desaconsellat”, relatava al programa de Joaquín Prat.

Ara, a través d'una ronda de preguntes a Instagram, Isa Pantoja s'ha sincerat amb gairebé 700.000 seguidors sobre les altres destinacions que té sobre la taula. A més, també ha volgut aconsellar aquells que es troben en una situació com ella i no saben quin destí triar.

Sembla que la germana de Kiko Rivera ho té clar sobre quin és el millor lloc per desconnectar. "Platja, platja i més platja. És el millor per relaxar-se després d'un casament", comentava a la seva storie d'Instagram.

"Altres destinacions que estan genial: Vietnam, Costa Rica o Tailàndia. Nosaltres anàvem a Jordània, però ens ho estan desaconsellant, i estem mirant el Vietnam o fer un Safari", confessava. Sembla que entre els nous plans de la parella, el que anomena amb més força és fer un Safari o posar rumb al país del sud-est asiàtic.

Un casament marcat per les absències

En la seva aparició a Vamos a ver, Isa Pantoja reconeixia que "el casament va sortir millor del que s'esperava". Això sí, les absències de la seva mare i del seu germà no van ser fàcil d'assimilar. La jove assegurava que se'n va arribar a recordar en un moment molt important per a ella: mentre s'estava vestint.

Isa Pantoja, amb rostre seriós, asseguda en un plató de Telecinco
Isa Pantoja es va recordar del seu germà i de la seva mare al casament | Mediaset

“Me'n vaig recordar només quan estava sola, mentre estava canviant-me. Vaig recordar a la meva mare i al meu germà”, confessava a Joaquín Prat visiblement emocionada. Tot i així, Isa Pantoja assegurava que va ser "un dia inoblidable" i que va comptar amb el suport de la gent "que havia d'estar".