Muntatge en primer pla amb Raúl Prieto i una imatge del casament amb Joaquín Torres
GENT

Raúl Prieto revela el que sent per Joaquín Torres després d'un any casat amb ell

Raúl Prieto i Joaquín Torres celebren el seu primer aniversari de casament més enamorats que mai

Joaquín Torres i Raúl Prieto celebren avui un dia molt especial, i és que la parella celebra el primer aniversari de casament. Enmig de l'any més complicat per a l'arquitecte, Prieto ha demostrat ser el seu gran suport.

Així, tots dos han volgut aprofitar per declarar el seu amor a les xarxes socials amb uns emotius missatges.

Per part del Raúl, ell ha recorregut a una preciosa imatge del seu casament juntament amb la que ha definit amb dues paraules: "Amor etern". I ha recordat aquesta data tan especial: “Fa un any, a Sevilla”.

D'aquesta manera, posen fi a tots els rumors que apuntaven a una crisi o ruptura. Mentre que, per la seva banda, Joaquín Torres ha optat per dedicar-li un text commovedor en què destaca l'important paper que juga Raúl Prieto a la seva vida.

Captura de la imatge que ha pujat Raúl Prieto a xarxes socials al seu aniversari amb Joaquín Torres

Una relació que defineix com a sòlida i on exalça l'amor i l'afecte que el comunicador li ha mostrat en tot moment.

Així, Joaquín ha recordat el dia del seu 'sí, vull', que defineix com a "meravellós, però no feia més que confirmar una relació tremendament sòlida, que començava una dècada enrere".

A més, Torres també ha recordat l'any tan complicat que ha hagut d'afrontar, ja que el dia del casament els seus pares tampoc no hi van poder ser presents.

Raúl Prieto i Joaquín Torres celebren el seu primer aniversari de casament

"Ha estat un any terrible", s'ha lamentat. "El més dur de la meva vida, on un accident de moto ho va agreujar tot", assegura.

Tot i això, si en alguna cosa insisteix l'arquitecte és que "mai hi va haver crisi" entre ells. Una cosa que vol cridar alt i clar.

"Raúl no va defallir ni un sol dia, ni un sol segon, sempre al meu costat recolzant, sustentant i, òbviament, patint amb mi", ha defensat Torres. Així, Raúl Prieto s'ha convertit en el seu gran suport i ha estat fonamental per ajudar-lo a girar full.

Raúl Prieto i Joaquín Torres posant somrients a la seva 'preboda'

"Estimo al Raúl, que és, i serà sempre, l'amor de la meva vida", ha sostingut emocionat. "El que hi ha hagut és un moment molt difícil de les nostres vides, que estem superant junts. Perquè la nostra relació és sòlida, molt sòlida".

Unes declaracions molt contundents que arriben al primer aniversari del seu matrimoni, i que no deixen cap dubte sobre el gran amor que es tenen.

La que també ha volgut felicitar a la parella és Belén Esteban, que hi està molt unida.

"Avui fa un any que es van casar Raúl i Joaquín. Ningú s'imagina com són d'importants en la meva vida tots dos", ha compartit a les seves xarxes socials.

➡️ Gent

Més notícies: