Muntatge amb Pilar Eyre amb una imatge de Leonor i la infanta Sofia
GENT

Pilar Eyre confirma una dada clau sobre la infanta Sofia en veure les fotos amb Leonor

Pilar Eyre comenta les darreres imatges de Leonor i Sofia amb motiu de l'aniversari dels reis

Pilar Eyre ha reaparegut per comentar les imatges recents que han compartit els reis amb motiu del vintè aniversari i que tots comenten. I és que Eyre ha destacat la presència de la infanta Sofia quan ningú no ho esperava.

És a dir, que hauria viatjat des de Gal·les, on estudia actualment, i ningú se n'ha assabentat. D'aquesta manera, queda clar que els reis fan moltes coses que ignorem i que no transcendeixen el focus mediàtic.

"Sent Letícia periodista, em sorprèn que el resultat hagi estat tan pobre", ha comentat Pilar Eyre força crítica.

Captura de Pilar Eyre al canal de Youtube

"El fet que hi hagi la infanta Sofia demostra que no estem al corrent de tot el que fan, perquè ningú s'havia adonat que havia tornat de Gal·les", ha assenyalat l'experta en reialesa. "Fan moltíssimes coses de què no en som conscients".

De la mateixa manera, ha destacat l'intent que han fet per seguir l'exemple de Kate Middleton, al jardí de casa seva, molt d'estar per casa i amb molta naturalitat.

"No s'ha aconseguit gens ni mica, perquè el que transmet és una imatge de poca preparació i professionalitat. Per aconseguir imatges espontànies cal treballar-les molt", considera Eyre.

Pilar Eyre comenta les darreres imatges de Leonor i Sofia

Així, malgrat que veiem Leonor i la infanta Sofia transmetre una gran complicitat i unió, queda clar que tot està estudiat.

És més, no hi ha dubte que els reis han volgut destacar la figura de les seves filles en aquestes imatges. I ja no només la de parella, malgrat que aquesta setmana celebren el seu aniversari.

La mateixa Pilar Eyre assegura que ella esperava unes instantànies diferents, potser les fotos d'Annie Leibovitz.

Imatge de Letizia amb Leonor i la infanta Sofia

Això sí, Eyre ha aplaudit els estilismes escollits, ja que assegura que les dues joves anaven molt d'acord amb la seva edat. Però, en canvi, no aprova el look de Letícia, que la veu molt consumida.

"Per mi les dues millors són les de Felip amb les seves filles, ja que transmeten més naturalitat".

No obstant això, les de Letícia les ha vist força estranyes. "En una està d'esquena, ni tan sols se li veu la cara", ha opinat. "Igual és una cosa simbòlica, en referència al fet que les filles van adquirint més protagonisme".

"No em commouen", ha sentenciat. "Era l'ocasió perfecta per desmentir tot allò que s'ha especulat sobre la seva vida privada, i compartir unes bones fotografies junts".

"En tots els aniversaris, les altres cases reials mostren amor i complicitat. A més, que a Felip se'l veu incòmode".

De la mateixa manera, Pilar Eyre conclou que s'ha desaprofitat una oportunitat d'or i que s'han volgut mostrar tal com són, però ja no són una parella unida.

➡️ Gent

Més notícies: