Foto de Raquel Bollo mirant a càmera amb el rostre seriós en algun plató de Telecinco

Raquel Bollo sorprèn tothom en demostrar què sent per Rocío Flores

S'ha clarificat molt com estan les coses actualment entre Raquel Bollo i la jove

Per a ningú és cap novetat que Raquel Bollo és una de les grans amigues d' Olga Moreno. I és que des de fa anys la mare de Manuel Cortés està molt unida a l'exdona d'Antonio David Flores.

De fet, ella va ser una de les que va recolzar la guanyadora de Supervivientes 2021 quan va saltar tota la polèmica de la docusèrie de Rociíto, quan la imatge d'aquesta es va veure compromesa. Posteriorment, també va ser un pilar fonamental per a ella quan va passar tot el procés de separació del pare de la filla.

També ho seria, d'això no n'hi ha cap dubte, quan va ser testimoni de tot el que va passar entre Moreno i la seva exfillastra, Rocío Flores. I és que, és cert que Raquel Bollo sempre ha mantingut una excel·lent relació amb la jove, però, dubtem de si aquest bon rotllo existeix avui dia, després de com van acabar les coses entre la seva amiga i ella.

Què és el que sent actualment Raquel Bollo per Rocío Flores?

Primer pla de Rocío Flores seria a la presentació de Vive App
La jove podria haver acabat la relació amb Raquel Bollo a causa de l'amistat que té amb la seva exmadrastra | GTRES

A la llum la relació que té Raquel Bollo amb Rocío Flores

Des que Moreno va perdre el contacte amb qui va ser la seva fillastra, molts es van preguntar com hauria afectat això la mateixa Raquel Bollo. I és que, pel que se sabia, la dissenyadora mantenia una bona relació amb la jove. Un magnífic vincle que es podria haver vist esquitxat per l'amistat de Raquel Bollo amb Olga Moreno.

Però, això no pot estar més allunyat de la realitat, ja que es confirma que Raquel Bollo no ha perdut gens de relació amb la influencer. Una clara prova és que totes dues se segueixen mútuament a Instagram.

Primer pla de Raquel Bollo amb rostre somrient a la desfilada SIMOF
Raquel Bollo continua sent molt bona amiga de Flores | GTRES

És cert que per a alguns aquesta dada passarà inadvertida, però cal tenir en compte que a l'era de les tecnologies, un simple follow ja és sinònim de bon rotllo.

A més, cal recordar que, quan la filla d'Antonio David i Olga Moreno van trencar la relació d'amistat, va ser Rocío Flores qui la va deixar de seguir. Això va ser un gran senyal pels mitjans que la jove ja no volia tenir res a veure amb la que va ser la seva madrastra.

De manera que a Rocío Flores li ha de continuar caient en gràcia Raquel Bollo perquè sinó l'hauria eliminada d'aquesta xarxa social des de fa molt de temps…