Fotomuntatge de Julia Otero amb el seu marit i Ramón Pellicer de TV3

Què va passar realment entre Ramon Pellicer i Julia Otero i les seves parelles actuals

Julia Otero manté una relació amb un famós metge i Ramon Pellicer amb una famosa periodista de TV3: tots els detalls

Ramon Pellicer és un dels periodistes històrics de TV3 i un dels més estimats per l'audiència. Com és habitual entre els treballadors de la cadena pública catalana, són molt discrets pel que fa a la seva vida privada. Tot i això, la vida fora de les càmeres i dels platós de Pellicer sempre ha interessat molt a tots els seus seguidors i seguidores.

El català va estar casat amb la també periodista, Julia Otero. La vida amorosa d'Otero ha estat marcada per dos homes. El primer, tal com hem explicat, va ser Ramon Pellicer. El presentador del 'TN cap de setmana' i Julia Otero van estar casats entre 1987 i 1993. No obstant, el matrimoni no va funcionar i finalment es van separar.

Durant aquests sis anys de matrimoni, la parella no va tenir fills i malgrat la separació, tots dos mantenen una relació molt bona. De fet, Julia Otero ha dit moltes vegades que «tinc la gran sort de portar-me bé amb tots els homes que he tingut alguna relació. No m'he sentit mai abandonada ni m'han tractat malament».

El nou amor de Julia Otero

Després de trencar amb Pellicer, Julia Otero va començar un nou capítol de la seva vida i va tornar a enamorar-se. En aquesta ocasió es va fixar en el metge Josep Martínez, cap actual de les Urgències Domiciliàries a l'Hospital de Barcelona i membre del Consell d'Administració de la companyia d'assegurances 'Assistència Sanitària', segons indica el seu perfil de Linkedin.

La parella, actualment, fa més de dues dècades que té una relació i tenen una filla en comú: Candela, de 25 anys, que aspira a ser metge com el seu pare.

Ramon Pellicer enamorat d'una periodista de TV3

Julia Otero no ha estat l'única que ha tornat en creure en l'amor. Ramon Pellicer va tancar la porta amb la catalana nascuda a Galícia per començar una nova etapa. Aquest cop amb la periodista Lali Colomé. Tots dos van compartir pantalla a TV3 i no van contraure matrimoni fins al 2005.

Imatge de Lali Colomé, dona de Ramon Pellicer
Lali Colomé és la dona de Ramon Pellicer. | TV3

Lali Colomé, a banda de ser coneguda pels seus treballs a TV3, també ha participat de forma activa a Betevé i RAC1. Apareix en algunes emissions de 'Va passar aquí' de Betevé on explica algunes zones de Barcelona. Actualment, també està participant darrere de les càmeres de programes de gran èxit com 'El Foraster' a TV3 o 'La vida secreta de los niños' a Movistar.