Primer pla d'Ángela Portero mirant a càmera somrient

Les paraules que Ángela Portero va dedicar a la millor amiga de Belén Esteban

Ángela Portero va carregar contra ella en ple directe de televisió

Ángela Portero ha intentat sempre ser coneguda únicament com a periodista de la premsa del cor. Per aquest motiu, ens va sorprendre que l'any 2015 acceptés el repte de convertir-se en concursant de GH VIP3 .

Ángela Portero no va deixar indiferent ningú amb la seva decisió i encara menys amb el que va viure. Sí, perquè va ser protagonista de situacions tenses tant dins com fora del reality. Una bona mostra és que li va dedicar unes dures paraules a la millor amiga i defensora de Belén Esteban.

Ángela Portero va tenir una tensa relació al concurs amb Belén Esteban

Ángela Portero, que a la televisió ha confessat tenir un problema i que ha donat la cara per una companya , va decidir fa vuit anys anar més enllà. Va acceptar el repte de convertir-se en participant de Gran Germà VIP per viure l'experiència, guanyar diners i millorar-ne la popularitat. Ho va fer sense saber què se li venia a sobre.

L'excunyada de Paloma García Pelayo va coincidir al reality amb persones que tenen molt de caràcter, i amb algunes va viure moments realment tensos. Tot i això, amb qui més va discutir va ser amb Belén Esteban, tot i que també van tenir instants de complicitat.

Una de les ocasions en què es van enfrontar va resultar realment complicada i en va portar les conseqüències. El que va passar va ser que van discutir per un plat de menjar i Ángela Portero va ser molt dura amb l'excol·laboradora de Sálvame . Va dir: "Si Belén no és capaç d'entendre que és una més i que a tots ens poden dir les coses quan ens equivoquem, té un problema molt gros".

“Però no té un problema gaire gros aquí, ho té fora”.

Imatge de Belén Esteban molt enfadada amb el dit aixecat en senyal d'amenaça
Ángela Portero va enfadar Belén, que va fer un comentari desafortunat | Mediaset

Aquestes paraules de Portero van fer que Belén Esteban es mostrés molesta i carregués contra la periodista en una conversa amb altres companys. A l'afirmar que estava farta que s'hi fiquessin pel seu compte, la seva addicció a les drogues, va dir una cosa espinosa. Referint-se a Ángela Portero va exposar: “Jo et puc criticar si jo sóc una santa, però si jo faig el mateix que tu...”.

Ares Teixidó, perplexa davant l'afirmació, li va preguntar: “Ella?”. I Belén va respondre: “Totalment. Ella i molta gent”.

Ángela Portero va carregar contra la millor amiga de Betlem

Ángela Portero, que va ser la novena expulsada del reality, va topar al sortir amb aquest comentari de Betlem. Ángela Portero no es va quedar quieta. Així, a més de posar-li una demanda que va guanyar, i que va portar la de Sant Blai a pagar-li 10.000 €, va fer molt més. En concret, a plató va atacar amb contundència els que recolzaven Esteban.

N'és una bona mostra que una de les nits va carregar contra la millor amiga de la concursant, Mariví, que exercia com a defensora. Ho va fer dient-li: “Tu i tots els que volen Betlem sou en part molt culpable. Perquè ella se senti tan segura de les coses tan horribles que ha fet dins de la casa és perquè li heu donat la raó tota la vida”.

“Ara, mentre hem vist Belén Esteban parlant, la seva amiga seguia donant-li la raó, malgrat que tot Espanya ha vist la manera com ha tractat Olvido Hormigos. Però també la manera com ha assetjat aquesta i en què ha obligat els seus companys a nominar-la. I a mi m'ha fet exactament el mateix”.

Primer pla d'Angela Portero seria
Ángela Portero va carregar contra la defensora d'Esteban | GTRES

Davant aquestes paraules, Mariví va respondre: “La meva amiga no té punt mitjà: o li agrades o no li agrades”. Al que Ángela va afegir: “I jo tinc culpa que no tingui punt mitjà? Jo pretenc escoltar una gent i l'altra. Quan faig alguna cosa malament els va preguntar a tothom, però si tothom li dóna la raó...”.