Fotomuntatge de Ricard Ustrell i Quim Morales amb una imatge d'un estudi de Catalunya Ràdio de fons
GENT

Quim Morales, de Catalunya Ràdio, recula i té un gest inesperat amb Ricard Ustrell

Quim Morales, presentador del programa 'L'última hora' de Catalunya Ràdio, ha reculat públicament

Aquest dijous, va sortir a la llum una notícia 'bomba' relacionada amb un dels presentadors estrella de Catalunya Ràdio. Tal com va confirmar el mitjà En Blau, la directiva de l'emissora de ràdio s'estaria plantejant prescindir d'un dels seus presentadors més estimats.

Estem parlant de Quim Morales, conductor del programa L'última hora. Tal com va assegurar En Blau, segons fonts de l'emissora, la decisió encara no està presa al 100%. Tot i això, Jordi Borda, director de Catalunya Ràdio, ja hauria informat l'equip sobre això.

Un fet que, si fos cert, implicaria que El matí de Catalunya Ràdio presentat per Ricard Ustrell, allargaria una hora més de la seva emissió. Com tothom sap, Ricard Ustrell es troba de permís per paternitat, ja que acaba de donar la benvinguda al seu fill Joan.

Així doncs, a causa de l'enrenou causat, el presentador de Col·lapse va voler recordar a través del seu compte de X, abans Twitter, la seva situació actual. "Us recordo que estic de permís per paternitat", va sentenciar Ricard Ustrell.

Unes paraules que Quim Morales no va trigar a replicar: "Us recordo que estic fulminat", va publicar. D'aquesta manera, les declaracions esmentades podrien interpretar-se com un clar zasca al de Sabadell. Tot i això, Ricard Ustrell va decidir mantenir-se al marge.

Quim Morales, de Catalunya Ràdio, recula

Doncs bé, per causes que fins ara es desconeixen, Quim Morales va decidir recular i esborrar la publicació del seu perfil. Un gest inesperat cap al seu company, ja que si observeu els comentaris del tuit de Ricard Ustrell, la majoria d'ells són negatius.

Podria ser que Quim Morales, lluny de voler ficar més llenya al foc, decidís desdir-se de les seves paraules perquè regnés la calma. I és que Ricard Ustrell tindria un altre front obert amb el programa Planta Baixa, el qual pertany a la seva productora.

Va ser Rocco Steinhäuser qui va anunciar a Versió RAC1 la notícia. Suposadament, la corpo ja estaria buscant cares noves per presentar les tardes de TV3 a partir de la tardor. D'aquesta manera, Agnès Marquès i el seu Planta Baixa quedarien fora.

L'espai s'emetrà fins al darrer programa de la temporada del 5 de juliol amb Agnès Marquès al capdavant. Tot i això, de cara a la nova temporada, Samanta Villar podria ser la nova encarregada de conduir les noves tardes del canal autonòmic català.

➡️ Gent

Més notícies: