Muntatge fotogràfic entre una imatge de Xavi Hernández i una de Nuria Cunillera
GENT

El problema important que va tenir la dona de Xavi Hernández el dia abans del casament

L'entrenador del F.C. Barcelona, Xavi Hernández i la seva dona, Nuria Cunillera, van tenir un inconvenient uns dies abans del casament

Xavi Hernández i Nuria Cunillera fa més de deu anys que estan casats. Concretament, aquest any la parella ha complert el desè aniversari de casaments. Es van donar el "sí, vull" el 13 de juliol del 2013 i, des de llavors, s'han convertit en una de les parelles més sòlides del panorama del futbol.

Són molts els detalls que es coneixen de la relació que mantenen. Doncs, la realitat és que, diverses vegades, han estat entrevistats i han revelat alguns dels detalls de la seva vida privada.

Durant aquests deu anys, no tot ha estat idíl·lic al matrimoni de Xavi Hernández i Nuria Cunillera. Com tots, la parella ha protagonitzat moments millors i moments pitjors.

Xavi Hernández i Nuria Cunillera, protagonistes d'Interviú

Un dels pitjors moments de Xavi Hernández i Nuria Cunillera, va arribar en un dels seus millors moments: acabats de casar. I és que, Xavi Hernández i Nuria Cunillera es van convertir en els protagonistes de la portada de la revista Interviú, amb una foto molt íntima, just dos dies després del seu enllaç.

Just uns dies abans del seu casament, la parella es va prendre un descans i se'n va anar a Eivissa, on van ser enxampats. Interviú va captar Núria, amb Xavi Hernández, fent toples mentre feien un passeig per una de les platges de l'illa d'Eivissa. Així mateix, l'enllaç matrimonial de Xavi Hernández es va convertir, encara més, en un dels casaments de l'any.

Interviú va decidir mostrar Nuria Cunillera lleugera de roba mentre gaudia dels seus últims dies de soltera. Precisament així, "Xavi i Núria. Últim any de solters" titulava la portada la revista. A la imatge se'ls veia passejant per la riba de la platja, mentre gaudien d'unes vacances merescudes.

Tot i que les imatges van ser preses abans de l'enllaç, la revista les va publicar dos dies després. Així, el casament entre Xavi Hernández i Nuria Cunillera va quedar entelada per la publicació d'Interviú.

La publicació no va provocar contratemps durant l'enllaç, però sí una gran expectació uns dies després, quan la parella ja gaudia de la lluna de mel. Així mateix, Nuria Cunillera i Xavi Hernández van veure com la revista publicava una de les fotos més íntimes.