Fotomuntatge de Marc Clotet i Natalia Sánchez amb una imatge d'Anna Fresquet amb el seu fill

GENT

Qui és Anna Fresquet, la discreta mare de Marc Clotet i sogra de Natalia Sánchez

Anna Fresquet, matriarca de la família Clotet, no va posar al costat del seu marit i els seus fills a la catifa vermella

No hi ha dubte que tots els membres de la família Clotet han triomfat a cadascun dels seus àmbits professionals. Aquest dilluns, com cada any, Barcelona es va tenyir de color vermell per celebrar la gala People in Red, organitzada pel doctor Bonaventura Clotet.

Marc Clotet, la seva dona Natalia Sánchez, la seva germana Aina Clotet i el seu pare van protagonitzar una preciosa fotografia a la catifa vermella. Tot i això, la mare de l'intèrpret i sogra de Natalia Sánchez no va posar al costat de la seva família. Estem parlant d'Anna Fresquet, la discreta matriarca del clan Clotet.

No se sap si Anna Fresquet no va poder assistir a la cerimònia per alguna raó o si simplement no va voler passar per la catifa vermella. Tot i això, es tracta d'una absència que crida l'atenció tenint en compte que en edicions anteriors sí que s'ha fotografiat juntament amb els seus éssers estimats.

Imatge de Marc Clotet, Aina Clotet, Bonaventura Clotet i Natalia Sánchez

Qui és Anna Fresquet, la discreta mare de Marc Clotet

Es coneixen pocs detalls de la mare de Marc Clotet. La veritat és que el pare del català és un metge reconegut i la seva germana, Aina Clotet, triomfa al món de la interpretació. Però què en sabem d'Anna Fresquet? Aquí us explicarem alguns aspectes de la seva vida.

La mare de Marc i Aina Clotet també treballa al sector mèdic, com el seu marit. Anna Fresquet està llicenciada en Farmàcia i és especialista en Farmacologia Clínica. A més, és professora a l'Escola Universitària Gimbernat i Tomàs Cerdà.

Imatge de tots els membres de la família Clotet

Anna Fresquet també ha estat directora de recerca clínica de Laboratoris Esteve. Actualment és assessora de la Fundació Lluita contra la Sida de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona. Alhora, Bonaventura Clotet ha estat cap de la Unitat de VIH del mateix centre hospitalari des del 1987 fins al 2015.

Des de llavors i fins ara, Bonaventura Clotet Sala és cap del Servei de Malalties Infeccioses del dit hospital. També és director de l'Institut de Recerca de la Sida Irsi Caixa des del 1995 i president de la Fundació Lluita contra la Sida des de l'any 1992.

Els fills del matrimoni, lluny de seguir els passos dels seus pares i dedicar-se a la medicina, van decidir optar per un camí totalment diferent. I és que Marc i Aina Clotet treballen com a actors, igual que Natalia Sánchez, esposa del català i mare dels seus dos fills.

➡️ Gent

Més notícies: