Muntatge del príncep Guillem somrient en vestit negre i corbata de llacet i un nadó

GENT

El príncep Guillem per fi té una cosa a celebrar: l'arribada d'un nou nadó

Enmig dels problemes de la monarquia britànica, el príncep Guillem rep una bona notícia relacionada amb el naixement d'un nou membre de la família

No tot són males notícies en l'atrafegada vida que porta el príncep Guillem. Des que el seu pare va ser diagnosticat amb càncer i la seva dona intervinguda, el fill gran de Diana de Gal·les no aixeca el cap.

Ha acaparat l'interès de la premsa internacional, però especialment el dels mitjans britànics, que hi han estat implacables. Tot i això, malgrat el delicat moment pel qual travessa la corona britànica, una bona notícia arriba al palau de Buckingham. Una que té relació amb el naixement d'un nou membre de la família que havia estat en secret.

El príncep Guillem i el motiu que el porta a celebrar: ha nascut un nou membre a la família

El príncep Guillem fa mesos que està embolicat en una complicada situació que ha posat en perill la Família Reial. No estan sent bons temps per a la corona britànica, la salut de la qual de les principals figures monàrquiques manté en suspens tota la ciutadania.

Amb Carles III en tractament contra el càncer que pateix i la Kate Middleton desapareguda, el Príncep de Gal·les està en una cruïlla. Ara més que mai es troba sota l'escrutini públic i qualsevol aparició és motiu d'una anàlisi profunda.

El príncep Guillem amb gest seriós als Premis Bafta
El príncep Guillem troba un motiu per celebrar | GTRES

A l'estrès que això ocasiona en ell, cal sumar-hi el nul suport del príncep Enric, desvinculat des de fa temps de la reialesa. Per no parlar de l'última mort que va tenir lloc fa dies i que va deixar l'hereu profundament consternat.

Però no tot són males notícies. El passat 10 de març es va celebrar al Regne Unit el Dia de la Mare i el Guillem va trobar uan cosa a celebrar. No només l'aparició de la Kate amb els seus fills en una imatge familiar tendra, sinó el naixement d'un altre membre de la família.

Post de Kitty Spencer a Instagram en banyador blanc amb un nadó a coll a la platja el 10 de març de 2024
La cosina del príncep Guillem anuncia que ha estat mare | Instagram, @kitty.spencer

Es tracta del primer fill de Lady Kitty Spencer, neboda de Lady Di, i, per tant, cosina germana del Príncep de Gal·les. Així, enmig de la preocupació, el príncep Guillem ha trobat en el naixement d'aquest bebè una cosa per celebrar.

La notícia es coneixia el cap de setmana passat quan Lady Kitty va compartir una tendra imatge amb el seu bebè als braços. Es tracta d'una nena el rostre i el nom de la qual han estat ocultats per preservar així la seva intimitat. "La joia més gran de la meva vida és ser la teva mare, petita, t'estimo incondicionalment", publicava la cosina del Guillem.

El príncep Guillem continua centrat en la feina

El naixement d'aquest nou nadó de la família reial britànica ha donat una mica de llum a la foscor que plana sobre la institució. Després de mesos de males notícies, per fi una bona arribava per alleugeriment de tots. Sobretot del príncep Guillem, que intenta trampejar el temporal com pot.

Fins ara, Lady Kitty havia portat la seva maternitat en secret i ningú no coneixia que havia donat a llum el seu primer fill. La seva publicació omplia d'alegria tothom que la felicitava pel feliç esdeveniment.

El príncep Guillem parlant mirant de banda amb un vestit blau
El príncep Guillem reapareix en un acte públic al costat de Camilla | Europa Press

Se sap poc de la relació entre la jove i el marit de la Kate Middleton. Mentre amb els seus cosins per part dels Windsor sí que han coincidit amb els Spencer, i, per tant, amb els de la seva mare, no tant. De fet, el Guillem i l'Enric van ser els grans absents al casament de Lady Kitty amb el magnat Michael Lewis, el 2021.

Tot i això, no és impediment perquè el Príncep de Gal·les celebri la bona nova alhora que continua centrat en la seva feina. Justament avui, 11 de març, l'hereu al tron coincidirà amb la Camilla Parker al Dia de la Commonwealth que se celebra a Westminster.

Un esdeveniment que torna la dona de Carles III a la seva feina com a cap visible de la institució després d'agafar-se unes breus vacances. Totes les mirades estaran novament posades al príncep Guillem, sobretot després de la reaparició de la Kate amb motiu del Dia de la Mare.

➡️ Gent

Més notícies: