Muntatge en primer pla de Pablo Urdangarin i Leonor somrient amb un arbre de Nadal amb regals
GENT

Pilar Eyre destapa per què Pablo Urdangarin no pot passar el Nadal amb Leonor

Pablo Urdangarin i Leonor fa anys que no es reuneixen per Nadal. I el motiu no seria altre que un dels escàndols que més mal ha fet a la família reial

Segons sembla, Pablo Urdangarin i la princesa Leonor fa anys que no poden celebrar junts el Nadal. O això és el que, almenys, ha assegurat Pilar Eyre al seu blog de Lecturas.

No és cap secret per a ningú que, des que el cas Nóos va saltar pels aires, la relació entre els Urdangarin i els reis actuals d'Espanya es va veure greument afectada. Tant és així que, en aquell moment, i en un intent per deslligar la casa reial de la polèmica, Letícia va demanar al seu marit distanciar-se d'ells.

Muntatge amb Pablo Urdangarin amb l'equipació del seu equip i la princesa Leonor somrient
Pel que sembla, Pablo Urdangarin i la princesa Leonor no celebraran junts aquestes dates tan assenyalades | e-noticies.cat, Europa Press

A partir d'aquell moment, els pares de Pablo Urdangarin van deixar de ser ducs de Palma i van ser apartats de molts actes institucionals relacionats amb la família reial. Una situació que, com era d'esperar, també ha afectat les reunions familiars.

Amb l'arribada de Nadal, l'experta en la casa reial ha volgut dedicar el seu darrer blog de Lecturas a parlar sobre com se celebren aquestes festes dins de La Zarzuela.

Tal com ha assegurat Pilar Eyre, Pablo Urdangarin i els seus germans fa anys que no es poden ajuntar amb la princesa Leonor i la infanta Sofia en aquestes dates. I el motiu no seria altre que la ruptura que es va produir entre els reis d'Espanya i els exducs de Palma.

Pablo Urdangarin i Leonor ja no celebren Nadal junts: "Van caure Cristina, Iñaki i els seus quatre fills"

Després de la ruptura que es va produir entre la reina Letícia i els pares de Pablo Urdangarin, ell i els seus germans fa anys que no s'ajunten amb les seves cosines Leonor i Sofia per Nadal. Això és una cosa que ha afirmat Pilar Eyre al seu blog de Lecturas:

"Van caure Cristina, Iñaki i els seus quatre fills, per solidaritat també van deixar d'anar-hi Elena i els seus fills. Les germanes del rei es van dedicar a les seves pròpies famílies". A més, també ha assegurat que "l'expressió de disgust i tristesa de Sofia eren tan evidents que la casa reial va deixar d'informar de com havia transcorregut la nit de Nadal".

Imatge de la família reial ajunta en unes escales al 80è aniversari de la reina Sofia
Segons Eyre, Pablo Urdangarin i la seva família fa anys que no es reuneixen amb els reis per Nadal | Casa Real

D'una altra banda, aquesta coneguda comunicadora ha confirmat que, durant els dos anys que va durar la pandèmia, els oncles i les cosines de Pablo Urdangarin van passar aquestes festes "en solitari". Una situació que, segons sembla, podria haver-se repetit l'any 2022.

Tot i que no ho sap amb exactitud, Pilar Eyre ha assegurat que, segons sembla, l'any passat "només hi van ser Letícia, Felip i les seves dues filles". "Però tampoc no tenim constància que hagi estat així exactament", ha afegit a continuació.

"No sabem si la família de la reina Letícia ha substituït la de Felip en aquesta nit tan especial, atesa la discreció dels pares i germana de la reina".

La periodista parla també del pitjor Nadal de la reina Letícia: "No va saber què dir"

Tal com ha assegurat Pilar Eyre, durant les seves primeres festes al palau de La Zarzuela, la mare de Leonor va rebre diversos menyspreus per part de la seva família política. I per recordar-los, la periodista ha retrocedit més de 20 anys en el temps.

Un d'aquests menyspreus estaria relacionat amb el regal que va rebre la tieta de Pablo Urdangarin per part de la reina Sofia durant el seu primer Nadal al palau. De fet, segons la comunicadora, Letícia es va quedar en xoc:

"Eren regals senzills que algunes vegades sumien l'obsequiat en la més profunda estupefacció, com Letícia. El primer any, quan va rebre un pijama de franel·la molt lleig, de vella, i no va saber què dir".

El Rei Felip VI i la Reina Letizia assisteixen a l'acte de Jura de Bandera de la princesa Leonor, a l'Acadèmia General Militar, el 7 d'octubre del 2023, a Saragossa
Letizia va rebre diversos menyspreus durant el seu primer Nadal a La Zarzuela | Europa Press

A més, durant aquests anys, l'experiodista s'ha hagut d'enfrontar a unes altres situacions molt incòmodes. Tal com recorda Eyre, Joan Carles I hauria decidit abandonar un d'aquests sopars nadalencs. Cosa que va deixar la tieta de Pablo Urdangarin sense paraules.

"Joan Carles va decidir visitar la seva amant i el seu fill a la seva casa de l'Angorilla, com ella ha explicat i hem vist en fotos. A Letícia, en els primers temps, aquest comportament la sorprenia, sobretot perquè ningú feia cap comentari".

Finalment, l'experta en la casa reial ha relatat un tercer menyspreu amb què va haver de bregar l'actual reina d'Espanya. "També es va sentir humiliada quan la tieta Pilar li va preguntar si anirien a la Vall. Quan Letícia va dir que no sabia esquiar, va deixar anar una riallada incrèdula i burleta".