Muntatge amb la reina Letizia amb una imatge amb un nadó als braços
GENT

La foto de Letícia amb un nadó que podria emocionar Felip VI

Letícia ha volgut estar present a la final de la Copa de la Reina, on ha protagonitzat una tendra imatge

La reina Letizia no s'ha volgut perdre la final de la Copa de la Reina, on ha protagonitzat una tendra imatge. I és que es veu la reina agafant als braços un nadó, un gest molt tendre que segurament emocionarà Felip VI.

Un record que quedarà marcat per sempre a la memòria tant de la petita Leire com del seu pare. Engalanada amb la samarreta de la Reial, Letícia no va poder resistir la temptació d'agafar el nadó als braços.

Un gest afectuós i espontani, que agafava per sorpresa fins i tot el pare de la nena. Una cosa que segurament portarà molts records a Letícia. Sobretot ara que les seves filles ja són grans.

Captura de Letizia amb nadó als braços a la Copa de la Reina

I, poc després, la capitana Nerea Eizagirre recollia de mans de la mateixa reina el trofeu que reconeix la Reial Societat com a subcampiona d'aquesta edició de la Copa.

Pel que fa a un altre dels equips, el Barcelona decidia obsequiar-la amb una samarreta blaugrana amb el nom a l'esquena. Així, Letícia deixa clar que comparteix aquesta afició amb la seva filla, la infanta Sofia.

La imatge de la reina Letícia amb un nadó als braços

Sofia no ha amagat mai la passió que sent per l'esport, i la veritat és que els reis mai no s'han perdut cap esdeveniment. Així ho ha tornat a demostrar la reina Letícia.

Precisament aquesta setmana, la família reial està de celebració, i és que els reis celebren el vintè aniversari de casament. Una ocasió molt especial que recorda un dels grans esdeveniments històrics que hem viscut al nostre país.

La reina Letizia amb el rei Felip durant la visita a un museu a Amsterdam

I és que ha estat el darrer casament reial i d'estat que s'ha celebrat a Espanya. Almenys, fins que Leonor o Sofia facin el pas de comprometre's.

De moment, totes dues segueixen bolcades amb la seva formació i els seus estudis, de manera que aquest moment encara queda molt llunyà.

Una ocasió que van voler celebrar emetent unes imatges exclusives en què veiem la família reial més natural que mai. Somrients i molt còmplices, els reis tornen a donar una imatge d'unitat.

A més, destaquen novament la figura de les filles, que no deixen de ser el futur de la reialesa.

➡️ Gent

Més notícies: