Primer pla de Makoke mirant a càmera al photocall d'un event
GENT

Makoke: per què no encaixava en la família de Javier Tudela, el seu primer marit

Makoke es va casar molt jove amb ell

Makoke és una de les col·laboradores de Telecinco que més joc ha donat a la cadena des de fa anys. I és que la seva vida personal sovint ha generat molt de debat i enrenou, especialment la seva relació i ruptura amb Kiko Matamoros.

Ara bé, abans d'estar casada amb l'excol·laborador de Sálvame, Makoke va passar per l'altar per primer cop amb un altre home, amb Javier Tudela. Amb ell va contreure matrimoni als anys 90, però la seva relació tampoc va durar. Sobretot, no va funcionar perquè ella no encaixava en la família d'ell.

Per què aquesta tensa situació? T'ho revelem a continuació.

Makoke es va casar amb Javier Tudela tenint les objeccions de la família d'ell

Makoke era una de les hostesses més reconegudes del Telecupón quan va conèixer Javier, un jove empresari pertanyent a una família acabalada. Va sorgir la fiblada i van iniciar una relació que ben aviat va fer un gir inesperat. El que va passar és que ella es va quedar embarassada.

L'actual col·laboradora de Fiesta i Tudela, en veure que serien pares i que no volien xerrameques, van decidir casar-se sis mesos després de conèixer-se. Van contraure matrimoni el 13 de juny de 1993 a l'ermita madrilenya del Buen Santo. Ho van fer amb tota mena de luxes, ella va ocultar la seva panxa incipient i van celebrar el banquet en una finca espectacular de la família del nuvi.

Javier Tudela i Makoke vestits de nuvis en dia del casament
Makoke sap que la seva boda no va agradar gens al clan Tudela | Mediaset

Ella apareixia feliç a les imatges que la premsa va publicar de l'època, però, no era or tot el que lluïa. Pel que sembla, segons Outdoor ha revelat, el clan Tudela no la veia amb bons ulls, com tampoc la boda. Segons es va publicar després a Lecturas, "la família tenia molt de patrimoni i a Makoke li agradaven els diners".

“Ella mai no va encaixar en la família perquè veien les seves intencions de lluny”. Per això, de segur que l'entorn de Javier es va alegrar quan, quatre anys després de casar-se, van decidir separar-se. Això sí, la ruptura i el divorci no van ser gens amistosos, al contrari, va ser una batalla sense caserna.

Makoke: la relació d'alts i baixos amb el seu exmarit Javier Tudela

Makoke ha arribat a qualificar de “desagradable” la situació amb Javier després de decidir prendre rumbs separats. Tant és així que, pel fill que tenen en comú entre altres coses, van viure anys de guerra cruenta davant de la justícia. I tampoc va ajudar a calmar la tensió els conflictes que van sorgir entre aquell i la nova parella d'ella, Kiko.

No obstant això, la separació anys després de la malaguenya i de Matamoros, que van tenir una filla, va servir perquè ella i Tudela lliguessin caps. Bona mostra d'això és que fa uns mesos la col·laboradora va arribar a afirmar del primer exmarit que “ara ens emportem molt bé. Tenim molt bona relació i li agraeixo moltíssim tot el seu suport, jo no soc rancorosa”.

Makoke i Javi Tudela a Quines Vacances!
Makoke i Javier han fet les paus pel fill que tenen en comú | Mediaset

Fins a tal punt arriba la cordialitat, que s'ha indicat que Javier estaria disposat a comprar la casa on Makoke i Kiko van viure durant anys i sobre la qual pesen deutes. Ho faria amb la intenció de regalar-la al fill, perquè hi pogués residir amb la família que ha format. De moment, es desconeix si al final ha pogut complir aquest objectiu que tenia al cap o no.

Ara hi ha cordialitat entre ells i han deixat enrere el passat ple de conflictes, cosa que agraeix el fill que tenen en comú. Tudela té una vida allunyada de la premsa rosa, per la qual cosa no en sabem res més. Tanmateix, d'ella coneixem la seva feina a la televisió, els conflictes amb Kiko i, fins i tot, la seva relació sentimental actual, amb Gonzalo.