Fotomuntatge de Pep Guardiola i la seva dona, Cristina Serra, amb un fons de cors

GENT

Pep Guardiola més enamorat que mai: l'emotiva declaració d'amor a Cristina Serra

Pep Guardiola i Cristina Serra es van casar l'any 2014 després de 20 anys junts i són pares de tres fills

Pep Guardiola està d'enhorabona. Aquesta setmana passada, el català rebia el premi The Best al millor entrenador del món i, a més a més, celebrava el seu aniversari. Pep Guardiola va assistir a la catifa vermella amb la seva dona, Cristina Serra, i la seva filla gran Maria Guardiola.

El cert és que Pep Guardiola i Cristina Serra són un matrimoni més que consolidat. La parella és molt discreta a l'hora de mostrar la seva vida privada. Tot al contrari de Maria Guardiola, la qual és influencer i, per tant, molt activa a les seves xarxes socials.

Tal és la seva discreció, que Pep Guardiola i Cristina Serra es van casar en secret l'any 2014. Una cerimònia íntima que va agafar tothom per sorpresa. De fet, abans de donar-se el "sí, vull", els catalans ja feia 20 anys que estaven junts.

Imatge prime pla de Cristina Serra (esquerra) fent morritos i al seu costat Maria Guardiola (dreta) somrient a la càmera
Cristina Serra i Maria Guardiola. | Instagram

La declaració d'amor de Pep Guardiola

Cristina Serra és una amant de la moda. Tant és així que va obrir l'empresa Serra Claret, dedicada a la venda de roba i accessoris. Amb dos establiments a Manresa i a Barcelona, Cristina Serra s'ha fet un nom al món de la moda.

Tot i això, arran de la pandèmia del coronavirus, Pep Guardiola i Cristina Serra es van veure obligats a tancar un dels seus negocis. Serra Claret man, una de les botigues de roba de la marca de la dona del tècnic, va haver de tancar definitivament. Marca que anava enfocada al públic masculí.

Ara, el Manchester City, ha compartit al seu compte de X, abans Twitter, un vídeo on Pep Guardiola dedica unes emotives paraules a la seva dona. I és que cal destacar que el català ha fet un gir de 180° en la seva manera de vestir i, segons les seves paraules, ho deu tot a la seva parella.

"Ara em vesteixo millor. Soc més elegant, ho sento. La meva dona em proporciona sempre la roba ideal. El millor outfit. La meva dona és la millor del món en moltes coses, però especialment en la moda", declara Pep Guardiola a les imatges.

"Així que quan em diu no et posis això o allò, li faig cas. Soc prou llest per saber que quan hi ha gent millor que jo en alguna cosa segueixo els seus consells", conclou. I és que aquestes paraules podrien considerar-se una declaració d'amor en tota regla.