Primer pla de Pablo Urdangarín somrient i mirant a càmera

Pablo Urdangarin ja ho sap: què ha passat amb el seu germà Miguel després del divorci

Pablo Urdangarin és coneixedor de la nova situació familiar

Si Pablo Urdangarin es convertia en el fill més mediàtic d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina, sembla que el seu germà Miguel està a punt de robar-li protagonisme. El jove, de 21 anys, ha aconseguit suscitar molt d'interès durant aquests darrers mesos d'estiu.

Després de finalitzar els estudis universitaris, el darrer mes de juliol, Miguel tornava a Espanya i ha passat gran part de l'estiu aquí amb la seva família. Va ser la setmana passada quan Miguel anava a donar suport al seu germà, Pablo Urdangarin, en el seu debut a la Lliga Europea d'handbol.

Tot i que, en un primer moment, els ulls van estar posats al jugador, Miguel va captar l'atenció dels mitjans amb la seva actitud propera i afectuosa amb els seus pares. Ha aconseguit arrabassar el protagonisme al seu germà?

Miguel i Pablo Urdangarin: els fills més mediàtics d'Iñaki i Cristina

Va ser durant l'últim any quan vam veure que Pablo Urdangarin, el fill gran d'Iñaki i Cristina, no tenia cap problema a parlar amb els mitjans de comunicació. El jove es pronunciava sobre la situació dels seus pares, encara que, això sí, de manera molt concisa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tanmateix, l'esportista demostrava la seva actitud conciliadora amb els mitjans de comunicació. La vida de Pablo Urdangarin ha fet un canvi de 180 graus aquests últims mesos. Primer de tot, el jove s'independitzava a Barcelona, en un impressionant dúplex a les proximitats de la ciutat esportiva del Barça.

Pablo Urdangarin amb ulleres a l'aeroport de Barcelona amb un micròfon perquè conteste
Pablo Urdangarin ha demostrat que no té problemes a parlar amb els mitjans | Europa Press

L'habitatge es troba al barri de Sant Joan Despí, on el lloguer, com ja va transcendir, ronda els 1.500 € mensuals. A tot això cal sumar-hi que el cor del jove, de 22 anys, també està ocupat per Johanna Zott.

La noia arribava a la vida de Pablo justament en aquesta nova etapa que està vivint. Tots dos comparteixen la passió per l'esport. El fill gran d'Iñaki Urdangarin assegurava que estava “molt content” amb aquesta nova etapa que vivia.

Amb tot això, Pablo passava a ocupar el focus i totes les mirades se centraven en el jove. Tanmateix, potser el seu germà Miguel vingui directe a eclipsar-lo. El jove ha acabat els estudis en Ciències del Mar i aquest estiu s'ha deixat veure en companyia de la seva família a Espanya.

Miguel Urdangarin gaudia d'uns dies de desconnexió a Bidart, una destinació molt especial i significativa per a tota la família, on han gaudit de molts estius quan Iñaki i Cristina encara estaven junts. Però, sens dubte, l'aparició de Miguel Urdangarin al debut del seu germà Pablo a la Lliga Europea ha causat autèntica sensació.

Tot això amb la signatura del divorci en l'aire, ja que, encara que es planejava que signarien la separació el juny d'aquest any, finalment, tot es veia paralitzat per no arribar a un acord.

Miguel Urdangarin causa furor en la seva última aparició

Miguel Urdangarin anava al partit del seu germà Pablo per mostrar-li tot el seu suport en aquesta nova i important etapa professional que ha començat. El jove, en companyia dels seus pares, va seguir molt de prop el seu germà des de les grades.

Miguel Urdangarín mirant a càmera amb la seva mare, la infanta Cristina
Miguel Urdangarin ha passat gran part de l'estiu a Espanya | GTRES

Miguel manté una relació extraordinària amb els seus pares. El jove, que ha aconseguit assemblar-se al pare pel que fa a l'altura i arribar a 1,97 m, es va mostrar molt educat i proper. Tampoc no es podia negar el que és evident, i és que es tracta d'un jove que es nota que es cuida i està en perfecte estat físic.

Si el jove també estigués disposat a lligar caps amb els mitjans de comunicació, tal com ha fet Pablo, no hi ha cap mena de dubte que es podria convertir en el més mediàtic de la família.