Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre posant per a un retrat

GENT

Què li passa a Bertín Osborne, per què està malament de salut i no l'han ingressat

El delicat estat de salut de Bertín Osborne continua generant moltes preguntes després de mesos aïllat a la seva finca de Sevilla

Bertín Osborne continua acaparant l'interès mediàtic des que va sortir a la llum el seu estat de salut delicat. El presentador de Mi casa es la tuya fa mesos que és al focus mediàtic després de les seves polèmiques amb Gabriela Guillén i ha optat per apartar-se. La seva finca a Sevilla s'ha convertit en el seu refugi i allà intenta bregar amb aquesta etapa tan dura que li ha tocat viure.

Des que fa uns mesos va contreure la covid, Bertín està patint els símptomes de la malaltia. Uns símptomes que li han impedit reprendre els projectes professionals i que mantenen el seu entorn preocupat. Les últimes informacions apunten que està rebent tractament ambulatori, amb això s'evita ingressar a un hospital.

El motiu de la mala salut de Bertín Osborne: continua patint els símptomes de la covid persistent

Bertín Osborne està vivint una situació complicada que no té res a veure amb la seva recent paternitat. Encara que les polèmiques amb Gabriela Guillén han produït un estat d'estrès al cantant, el motiu del seu retir mediàtic és un altre.

Fa uns mesos, coincidint amb l'enterrament de Paco Arévalo, va transcendir que Bertín havia contret la covid. Motiu que li va impedir acomiadar el seu gran amic, fent que la seva absència generés tota mena de rumors sobre això.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre durant la presentació del seu darrer àlbum, '40 años son pocos'
Bertín Osborne ha estat diagnosticat amb covid persistent | GTRES

Des de llavors, les notícies sobre la seva evolució arriben amb comptagotes. La seva filla Eugenia va ser la primera a revelar la preocupació que sentien per ell a causa del seu estat de salut. Això va provocar un cert malestar a Bertín, ja que ha intentat mantenir la seva situació lluny del focus mediàtic.

Però, per què està malament de salut? La resposta rau en els símptomes que encara persisteixen després de contagiar-se de covid. Des que el mes de desembre passat va contreure la malaltia, encara no ha aconseguit recuperar-se i l'han diagnosticat amb covid persistent. "Se li ha enquistat aquesta covid", confirmava la seva filla Eugenia després de ser preguntada sobre la salut del pare.

Primer pla d'Eugenia Osborne amb la cara seriosa mirant a càmera
Eugenia Osborne va ser la primera a confirmar l'estat de salut de Bertín | GTRES

Bertín encara continua patint els estralls del virus i això li impedeix fer la seva vida amb normalitat. En aquest sentit, l'exmarit de Fabiola Martínez ha pres la decisió de posar-se a les mans de professionals perquè l'ajudin a recuperar-se. Per això, ha acudit a una clínica de Còrdova per tal d'evitar així el seu ingrés hospitalari.

Bertín Osborne no està ingressat a un hospital perquè rep tractament ambulatori

Després de dos mesos lluitant contra la covid, Bertín ha pres la determinació de buscar ajuda professional. Era Paloma García Pelayo qui donava l'última hora sobre el cantant de ranxeres a Y ahora Sonsoles.

La pregunta que sobre molts planeja és la raó per la qual Osborne no ha estat hospitalitzat. La periodista explicava que no l'han ingressat perquè ha acudit a una clínica especialitzada a Còrdova, on ha iniciat un tractament ambulatori.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre de perplexitat al carrer
Bertín està rebent tractament ambulatori per recuperar-se | Europa Press

"Ha assistit a aquesta clínica en què li estan administrant una medicació intravenosa", començava dient Pelayo. Pel que sembla, el virus li ha ocasionat una "baixada de defenses" i els metges han cregut oportú administrar-li un tractament específic. "Li està posant vitamines i minerals per recuperar aquestes defenses i perquè el sistema immunitari pugui lluitar contra els bacteris i el virus", afegia.

De moment, no sembla que requereixi hospitalització, ja que el tractament és ambulatori i el diagnòstic no revesteix gravetat. De fet, Paloma afirmava que "ell està bé", però li han recomanat "tranquil·litat i descans".

Bertín està centrat en la seva recuperació i la seva finca de Sevilla troba la pau i el repòs que ara tant necessita. Les seves filles, Alejandra, Eugenia i Claudia, així com els fills que va tenir amb Fabiola, s'han convertit en el seu suport més gran. Tots estan molt pendents de la seva evolució i volen que es recuperi aviat per tornar a ser el que era.

➡️ Gent

Més notícies: