Muntatge d'Amelia Bono amb Manuel Martos i una imatge seva a l'aeroport

GENT

Les paraules amb què Amelia Bono demostra si troba a faltar Manuel Martos

Amelia Bono ha tornat molt renovada i somrient després de passar la Setmana Santa a República Dominicana amb els seus fills

Amelia Bono i Manuel Martos han passat la seva primera Setmana Santa separats després de confirmar-se la ruptura definitiva. Tot i que el 2021 ja prenien la decisió de posar fi al seu matrimoni després de 15 anys junts i quatre fills en comú, decidien donar-se una segona oportunitat.

Una segona oportunitat que lamentablement no ha acabat de funcionar i finalment els portava a agafar camins separats. Una notícia que confirmava la mateixa Amelia Bono i davant la qual ha optat per refugiar-se en els seus fills.

Captura d'Amelia Bono posant a les seves xarxes socials
Amelia Bono, feliç i relaxada durant les seves vacances a la República Dominicana | Redes sociales

"Està tot bé, ens portem fenomenal i tot està bé, però deixeu-nos tranquils", demanava força aclaparada per l'assetjament mediàtic. "Sí, hi ha ruptura, ja ho ha dit ¡Hola!, ja està. Necessitem girar full i estar tranquils", insistia.

A més, ha volgut aprofitar aquests dies de descans per viatjar fins al paradís. Així, podíem veure-la aquests darrers dies gaudint de la República Dominicana, des d'on ens ha regalat espectaculars posats en biquini.

Amelia Bono parla sobre Manuel Martos després de la seva primera Setmana Santa separats

Un viatge que, segons ha confirmat ella mateixa, no ha fet sola, sinó que ha estat molt ben acompanyada. D'aquesta manera, en arribar a l'aeroport, Bono ha deixat entreveure com ha passat aquesta primera Setmana Santa sense Manuel Martos i si l'ha trobat a faltar.

"Estic molt bé, fenomenal i molt contenta, i els meus nens molt bé, tot fenomenal", ha assegurat davant de les càmeres d'Europa Press.

Muntatge d'Amelia Bono somrient amb un abric blau i Manuel Martos somrient en vestit i camisa de ratlles amb les mans juntes
Amelia Bono i Manuel Martos, units malgrat la seva ruptura | e-noticies.cat, GTRES

Amelia Bono ha aconseguit recarregar piles a milers de quilòmetres d'Espanya i acompanyada pels quatre fills: Jorge, Manuel, Gonzalo i Jaime. I no només això, sinó que també ha presumit de la gran relació que manté amb la seva cunyada, la germana de Manuel Martos.

"He anat amb la meva germana, amb la meva cunyada... vaig amb molta gent, un grup fantàstic i ens ho hem passat fenomenal. Moltes gràcies", ha confessat molt contenta.

De la mateixa manera, ha deixat clar que la relació amb Manuel Martos és molt bona. I tot indica que haurien posat fi al seu matrimoni en molt bons termes, pensant sobretot en els quatre fills que tenen en comú.

Ara, Amelia Bono comença a adaptar-se a poc a poc a la seva nova vida i no hi ha dubte que està encantada.

➡️ Gent

Més notícies: