Muntatge de Paloma Cuevas amb una foto de Luis Miguel a l'esquerra i Enrique Ponce a la dreta

GENT

Paloma Cuevas es reuneix amb Luis Miguel després de conèixer-se la veritat sobre Enrique Ponce

La situació que està travessant Enrique Ponce ja ha vist la llum i Paloma Cuevas ha aprofitat per viatjar a Argentina

Paloma Cuevas sempre s'ha caracteritzat per ser discreta, per això les últimes setmanes ha cuidat molt els seus moviments. Però ara la veritat sobre Enrique Ponce ha vist la llum i ja pot viatjar a Argentina per reunir-se amb Luis Miguel sense cap problema. El cantant està organitzant un dels seus concerts més exclusius, hi ha entrades que costen 1.000 euros i Paloma estarà present.

Paloma Cuevas travessa un dels seus millors moments personals, professionals i sentimentals, per això no vol polèmiques. En els darrers dies s'ha especulat molt amb la relació entre Enrique Ponce i Ana Soria. La noia va esborrar les fotos que tenia amb el torero, així que molts van pensar que havien posat punt final al festeig.

Muntatge en primer pla de Paloma Cuevas somrient i Enrique Ponce seriós amb una corbata
Paloma Cuevas no vol problemes amb Enrique Ponce | e-noticies.cat, GTRES

Paloma s'ha mantingut en silenci durant tot aquest temps, però ara la veritat ja ha transcendit a la llum pública. Ana ha trencat el seu silenci, ha explicat que únicament vol fer un gir a les seves xarxes socials i promet que continua enamorada d'Enrique. La polèmica ara forma part del passat, la situació és clara i Cuevas no corre cap perill.

Paloma, un cop s'ha aclarit tot, es reunirà amb Luis Miguel a Argentina per recolzar-lo en el seu projecte més ambiciós. En aquest concert també hi haurà Michelle Salas, filla del cantant. S'allotjaran tots al mateix hotel per passar temps en família, de fet Luis Miguel ja és allà preparant-ho tot.

Paloma Cuevas, rumb a Argentina amb Luis Miguel

Enrique Ponce ha tingut moltes diferències amb Paloma, tot i que han sabut arribar a un acord pel bé de les filles que tenen en comú. La dissenyadora ja no té cap compte pendent amb el torero i no li ha de donar explicacions. L'únic que vol és que els seus escàndols no els repercuteixin de cap manera.

Cuevas ha acompanyat Luis Miguel en altres concerts importants, com per exemple a Lima. Ara farà el mateix a Argentina i en els pròxims dies agafarà un avió per retrobar-se amb el seu xicot. També s'espera l'arribada de Michelle Salas, amb qui Cuevas ha entaulat un vincle especial.

Muntatge amb la ciutat de Nova York al fons, Luis Miguel riendo i Paloma Cuevas amb un vestit rosa amb brillants
Paloma Cuevas se'n va de viatge | e-noticies.cat, Wallula, GTRES

Mentrestant, Ana Soria continua bregant amb la premsa i explicant el motiu pel qual va esborrar l'empremta d'Enrique Ponce al seu Instagram. Alguns col·laboradors de Telecinco s'hi han posat en contacte i prometen que només hi ha una veritat. L'única cosa certa és que Enrique i Ana no tenen cap problema, de fet tornen a sonar amb força els rumors de casament.

Paloma, per evitar que ningú li pregunti sobre l'enllaç matrimonial d'Enrique, ha optat per estar uns dies fora d'Espanya.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

➡️ Gent

Més notícies: