Muntatge de fotos de primer pla d'Ainhoa Armentia somrient i, al costat, a l'interior de dos cercles, imatges d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina de Borbón

Ainhoa Armentia canvia el seu pla amb la infanta Cristina per ajudar Iñaki Urdangarin

Ainhoa Armentia només vol que la situació s'arregli com més aviat millor

La situació mediàtica dels darrers temps no ha estat gens senzilla per a Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin. La parella continua apostant per la seva relació i volen poder refermar-la d'una vegada per totes. La signatura del divorci entre l'exduc de Palma i la infanta Cristina no sembla que arribi, i això estaria afectant molt la parella.

L'advocada sap que necessiten que se signi l'acord de divorci per poder donar com més aviat millor normalitat a la seva relació amb Iñaki. Per això, Ainhoa hauria canviat el seu pla amb la infanta Cristina. Ara, l'advocada hauria intentat que les aigües es calmin entre ells i que tot avanci com més aviat millor.

Ainhoa Armentia vol que l'acord del divorci es produeixi ja

No cal dir que la signatura del divorci entre Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina permetria el tan anhelat acostament entre els fills d'Iñaki amb Ainhoa. A més, un cop siguin oficialment divorciats, la parella podrà unir i consolidar la seva relació sense mirar al passat.

Tal com ha transcendit en els darrers temps, la infanta Cristina no veuria amb bons ulls aquest acostament entre els seus fills i Armentia. Segons la periodista Silvia Talués, encara que la Infanta Cristina mai s'ha oposat de manera contundent a aquest acostament, sí que ha mostrat "reticències sentimentals".

Ainhoa Armentia amb rostre somrient caminant per Vitòria el dia 15 de març de 2023
Ainhoa Armentia vol que la signatura arribi com més aviat millor | Europa Press

Tot estaria relacionat amb el fet que, en un primer moment, la infanta Cristina no consideraria que els seus fills estiguessin preparats per fer front a la nova relació d'Iñaki.

Ara bé, el pròxim mes de gener, la parella complirà dos anys de relació i sembla que cada vegada estan millor. Per aquest motiu, tots dos necessiten que l'acord de divorci es produeixi per donar carpetada ja al passat. Davant això, Ainhoa Armentia hauria optat per tenir una postura molt més permissiva i apaivagadora respecte a la infanta Cristina.

L'advocada entén que si Iñaki i la infanta Cristina lliguen caps, tot s'acabarà abans i podran posar punt final al seu matrimoni. Per això, Ainhoa ha canviat de postura, i vol que aquest acostament entre Iñaki i la seva encara dona passi.

La signatura del divorci s'esperava per a aquest mateix mes

En un primer moment, es va afirmar que la signatura del divorci arribaria abans de novembre, però ja som a meitat de mes i no sembla que s'hagi avançat gaire. Des de Vanitatis van confirmar que la signatura es duria a terme a Barcelona i no a Ginebra, tal com es va plantejar en un primer moment.

Muntatge a la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin en primer pla i somrient
S'esperava que la signatura arribés aquest mes de novembre | e-noticies.cat

A més, les intencions de l'encara matrimoni és que, quan es produeixi la signatura, això no transcendeixi mediàticament. La infanta i Iñaki intentaran portar-ho en la més absoluta intimitat, una cosa difícil d'aconseguir.

Un altre dels punts forts d'aquest acord, i del qual s'ha especulat més, és de l'ajuda econòmica que rebrà l'exduc de Palma. Tal com assenyala Nacho Gay, la infanta ajudarà Urdangarin de manera modesta. Tot i que sembla que no té res a veure amb aquestes quantitats de diners que es van arribar a publicar que arribaven a xifres milionàries.