Muntatge de fotos de primer pla de Laura Escanes amb rostre seriós i, al costat, una imatge d'ella fent un petó a la galta a la seva àvia el dia del casament
GENT

L'emotiu missatge de Laura Escanes després de perdre la persona més estimada

Dur cop per a Laura Escanes, la qual ha anunciat a través del seu compte d'Instagram la pèrdua d'una persona molt estimada

S'acosta Nadal, una data assenyalada en vermell al calendari de tots. Després d'un any on els compromisos del dia a dia ens han tingut completament ocupats, és moment de reunir-se amb la família i els amics i gaudir.

El Nadal també és un dels moments en què es recorda els que ja no hi són. Laura Escanes, ha anunciat a través del seu compte d'Instagram la mort de la seva àvia. Una trista notícia, que s'agreuja tenint en compte les dates les quals ens trobem.

Mor l'àvia de Laura Escanes

Laura Escanes ha sorprès tots els seus seguidors amb una trista notícia. I és que la seva àvia, un dels grans suports de la influencer, ha mort. Ràpidament, la publicació compartida per la catalana, s'ha omplert de comentaris de suport en aquests moments tan difícils.

Amb aquestes paraules Laura Escanes ha volgut acomiadar-se de la seva àvia: "Et recordaré així sempre, ja esteu junts". Es tracta d'una frase carregada d'emoció, que fa referència també a la mort del seu avi.

Acompanyada d'aquestes sentides paraules, Laura Escanes ha compartit diverses fotografies. En totes elles, apareix la seva àvia somrient i acompanyant la influencer en els moments més importants de la seva vida. Com ara el seu casament amb el presentador Risto Mejide.

Laura Escanes, a través de les seves stories, també ha volgut compartir la mateixa publicació amb la paraula "sempre". A més a més, ha aprofitat per agrair tots els missatges de suport que està rebent. "Gràcies per tots els missatges", ha publicat.

Un bon moment professional

El cert és que Laura Escanes està vivint un dels seus millors moments professionals. I és que aquest 2023 s'ha estrenat com a presentadora a 'La Travessa' de TV3. A més, presentarà les campanades a la televisió pública catalana amb el cantant Miki Núñez.

Cosa que feia molta il·lusió a Laura Escanes. Ja que com ella mateixa va confessar, de petita somiava convertir-se en presentadora. Malauradament, la mort de la seva àvia ha estat tot un cop. I és que perdre un ésser estimat tan proper a 5 dies de Nadal no és fàcil per a ningú.