Muntatge amb un primer pla de José Ortega Cano somrient i Gloria Camila Ortega traient llavis amb un herpes
GENT

José Ortega Cano, disposat a esforçar-se amb el pare biològic de Gloria Camila

Gloria Camila es va sincerar com mai en un directe d'Instagram sobre la seva adopció i José Ortega Cano va parlar amb contundència

Per Gloria Camila Ortega no és fàcil parlar de la seva adopció. Tot i això, amb el pas dels anys, la jove reconeix que és un tema que cada vegada està més oberta a tractar. Recentment, la influencer es confessava en un directe d'Instagram amb el seu pare, José Ortega Cano.

A través d'ell, la Gloria parla sobre com se sentia, com va saber que era adoptada i la seva postura respecte a la seva família biològica. El destre també es va pronunciar sobre aquest darrer aspecte, arribant fins i tot a mostrar la seva predisposició a anar a Colòmbia. Gloria estarà disposada a conèixer els seus pares biològics?

Gloria Camila i Ortega Cano parlen sobre com va ser l'adopció

Gloria Camila manté una relació molt estreta amb els seus seguidors d'Instagram des de sempre. A través del perfil d'Instagram, on acumula més de 800.000 seguidors, la jove parla sobre aspectes molt íntims de la seva vida.

Primer pla de Gloria Camila Ortega amb el rostre decantat i seriós
Gloria Camila se sincerava en un directe d'Instagram sobre la seva adopció | GTRES

En un dels seus últims directes, la televisiva apareixia amb José Ortega Cano i parlaven del seu procés d'adopció.

Gloria sosté que "és un tema força interessant i és tabú". Tot i això, la teràpia ha estat clau i fonamental per a ella. "És del que parlo més a teràpia", confessava.

A més, lluny de veure-ho com una cosa negativa, per a ella és una cosa positiva. "Jo no sé per què estàvem en un orfenat, per què estàvem en adopció. La gent com jo, que hem viscut en un orfenat i ve a una família que ens vol donar afecte, recer, quan ens adopten, nosaltres ho veiem com una cosa positiva. És com una nova vida", revela.

Gloria es pronuncia sobre si vol conèixer la seva família biològica

Un dels grans dubtes que sempre són presents quan parlem d'una adopció, és si la persona adoptada està disposada a conèixer la seva família biològica.

Davant d'això, Gloria té una postura molt contundent i que va mostrar en el directe. "Mai m'he plantejat conèixer la meva família biològica. La meva única família és la que m'ha volgut i cuidat", sentenciava.

José Ortega Cano i Gloria Camila Ortega a l'aniversari de 'El Turronero'
Gloria no té intenció de conèixer la seva família biològica | GTRES

Tot i això, el torero, i segons recull Diario de Ibiza, estaria disposat a anar a Colòmbia perquè la jove conegués la seva terra. "Mira Gloria, que sí que anirem a Colòmbia. Coneixeràs la teva terra i la teva família". Gloria va contestar el següent: "Ja veurem, la meva terra està bé".

D'aquesta manera, Ortega Cano es mostrava disposat que Gloria conegués la seva família, si ella ho considerés oportú. Tot i que, com ella ha deixat clar, mai no ha estat una cosa que s'hagi plantejat.