Primer pla d'Olga Moreno feliç en un restaurant en un post a Instagram el 12 de març de 2023

Olga Moreno tanca la seva botiga de roba a Màlaga: què hi ha darrere d'aquesta decisió

Olga Moreno s'ha deslligat completament d'aquesta ciutat per començar una nova etapa personal

Olga Moreno s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades després de sortir a la llum una inesperada informació sobre la seva vida personal. I és que, acaben de transcendir els motius que s'amaguen darrere del tancament de la botiga de roba que tenia a la ciutat de Màlaga.

Fa tot just unes hores, Javi Oliveira ha destapat, a través del seu canal de YouTube, Telesalseo, una nova exclusiva sobre la guanyadora de Supervivientes 2021.

Olga Moreno amb cara de felicitat caminant pel carrer
Segons el youtuber, Olga Moreno ha tancat la botiga de Màlaga | GTRES

Segons ha confirmat el youtuber, Olga Moreno hauria pres la decisió de deslligar-se del tot del seu exmarit i del seu lloc de residència. I per això s'hauria desfet del petit negoci que posseïa en aquesta ciutat andalusa.

Tot i això, i malgrat haver donat aquesta inesperada exclusiva, Oliveira no ha compartit cap dada més sobre això. Per això, la seva companya de professió, l'advocada Maica Vasco, ha decidit publicar un vídeo amb tota la informació que en coneix.

Aprofitant que Antonio David Flores estaria en directe en aquesta plataforma de vídeos, la lletrada i especialista del cor ha decidit prendre's un dia de descans. Però, per fer més amena l'espera, ha compartit amb els subscriptors els motius que hi ha darrere de la decisió que ha pres Olga Moreno.

Olga Moreno tanca la seva botiga a Màlaga: tot el que se sap sobre això

Olga Moreno ha posat fi a la seva etapa a Màlaga. I, tot i que la seva filla segueix escolaritzada en aquesta ciutat, segons ha assegurat Javi Oliveira, hauria pres la decisió de tancar el seu negoci definitivament. Ara, i després d'aquesta exclusiva, Maica Vasco ha publicat un vídeo explicant tot allò que sap en relació amb aquest tema.

Després d'assegurar que es desconeix la data exacta del tancament del negoci, la youtuber ha confirmat que es tracta d'una decisió recent. Tot i això, ha volgut recordar la informació que es va estudiar a Sálvame a principis d'any.

Segons l'advocada, els seus treballadors van anunciar, "amb totes les faltes de respecte que els caracteritzava", que Olga Moreno tenia la intenció de tancar la botiga per mudar-se definitivament a Madrid.

El motiu principal no seria altre que Agustín Etienne. I és que, actualment, el representant de famosos té marcada la seva residència a la localitat de Majadahonda. Informació que, avui dia, ha estat confirmada per Javi Oliveira.

Olga Moreno posant somrient amb la seva parella, Agustín Etienne
Olga Moreno pren aquesta decisió per amor | Instagram, @olgamorenooficial

Ara, després de conèixer aquesta decisió, ha sortit a la palestra una qüestió important relacionada amb la filla d'Olga Moreno i Antonio David Flores.

Molts es pregunten què passarà amb la petita ara que la seva mare ha decidit trencar tots els seus lligams amb Màlaga. I és que, segons se sap fins ara, encara està escolaritzada a aquesta ciutat.

Tot i això, tot apunta que la intenció d'Olga Moreno és traslladar la seva filla definitivament a Madrid. Cosa que Sálvame també va anunciar a finals de gener:

"Si no em falla la memòria, quan Sálvame va donar aquesta informació, van dir també que la intenció era que la nena s'acabés escolaritzant a Madrid". En el moment que es va estudiar aquesta possibilitat, Antonio David Flores mantenia una relació amb Marta Riesco, per la qual cosa aquesta dada no seria desgavellada.

Ara tot apunta que Olga Moreno ja hauria començat a "materialitzar" les seves intencions. I és que, segons ha confirmat Maica Vasco, la sevillana ja estaria vivint amb la seva parella a la capital:

Olga Moreno posant somrient amb la seva parella, Agustín Etienne
Olga Moreno es muda a Madrid per formar una família amb Etienne | Instagram, @olgamorenooficial

"No estava desencaminada quan us vaig dir que la intenció d'Olga era passar a ser un personatge anònim perquè volia crear una família amb Agustín".

Una llar que, tal com ha confirmat la youtuber, “ja ha estat creada”. "Aquesta és la raó per la qual no té sentit tenir la botiga oberta". Ara, només queda saber si "la nena estarà escolaritzada a Màlaga" o, per contra, si es mudarà a la capital.

A més, l'advocada ha anunciat que, després de tancar aquest comerç, Olga Moreno hauria optat per obrir una nova boutique. Però en aquest cas, al costat del seu nou lloc de residència.