Primer plànol de Ramón García a la foto oficial del 'Grand Prix'

L'estratègia de TVE amb Ramón García després dels últims esdeveniments

Ramon García ha vist que les circumstàncies han evitat l'emissió del programa

Ramon Garcia està vivint un dels seus millors estius a nivell professional des de fa anys. El motiu és que es troba arrasant en audiència amb la tornada a La 1 del Grand Prix. Un format en què ha aconseguit convertir-se en la gran estrella.

Tot i això, Ramón les últimes hores ha viscut un revés. El que ha passat és que ahir dilluns, que s'havia d'emetre la primera semifinal del concurs, TVE va decidir canviar de plans. La va substituir com a conseqüència del fet històric que ha tingut lloc aquests dies.

És a dir, que en lloc de l'espai presentat pel basc, va mostrar en directe l'arribada a Madrid de la selecció espanyola femenina de futbol després de guanyar la Copa del Món. I també va retransmetre en directe la posterior celebració.

TVE decideix substituir el concurs de Ramón García després del triomf de La Roja Femenina

Ramón García és conscient que milions de persones es reuneixen cada dilluns d'aquest estiu en família per veure a la televisió el Grand Prix. I aquesta és una boníssima notícia per a TVE, que aconsegueix així ser líder en prime time en aquestes jornades.

Ahir a la nit s'esperava que el concurs tornés a aconseguir un triomf enorme en emetre's la primera semifinal. Tot i això, els espectadors han vist que a l'últim moment La 1 va decidir substituir l'espai. Ho va fer per un motiu de molt de pes, per un fet històric.

El format de Ramón va ser eliminat de la graella d'ahir a la nit després del triomf aquest diumenge de la selecció espanyola femenina de futbol a la Copa del Món. L'ens públic va decidir que aquest fet històric mereixia el seguiment corresponent. Per això, a l'horari del Grand Prix es va retransmetre l'arribada a Madrid de les campiones, el seu passeig amb autobús descapotable i la posterior festa.

Arribada de la selecció espanyola de futbol a Espanya
El programa de Ramón García va ser substituït per l'arribada de les campiones a Madrid | RTVE

Va ser una rebuda apoteòsica i més de 20.000 persones van esperar les futbolistes a Madrid Rio per celebrar el triomf amb elles. Unes jugadores que, tot i estar visiblement cansades, es van entregar al públic i van ballar al ritme de Vico i Elena Farga, entre d'altres.

Equip de la Selecció Femenina de Futbol celebrant el Mundial a Madrid
Espanya es va bolcar amb les futbolistes que han aconseguit el primer mundial | Europa Press

Jenni Hermoso, Alexia Putellas, Irene Paredes o Salma Paralluelo van ser de les jugadores més victorejades. Encara que, sens dubte, els aplaudiments més grans i mostres d'afecte se'ls va emportar Olga Carmona. I és que ella va ser qui va fer el gol que va donar el títol a l'equip, sense saber que hores abans el seu pare havia mort.

Ramón García ha entès perfectament que TVE canviés de programació a l'últim moment. I així ho ha deixat clar amb la publicació que va fer quan va conèixer la decisió de la seva cadena. En concret, va pujar una fotografia de si mateix al seu compte d'Instagram al costat del text següent: “Última hora”.

“Per veure el Grand Prix hi ha molts dies. Per rebre les campiones del món només avui. Enhorabona de tot cor”.

Ramón García estarà aquesta nit amb els espectadors

Ramon García sap la decisió que la cadena ha pres amb el seu concurs i és que aquesta nit de dimarts s'emet el programa que ahir va ser substituït. Avui, a partir de les 22.35, els espectadors podran gaudir de l'anhelada primera semifinal d'aquesta nova temporada.

En aquest duel els dos pobles que lluitaran per arribar a la gran final seran Tineo (Astúries) i Aguilar de Campo (Palència). El primer tindrà com a padrina l'actriu Elena Furiase i el segon serà apadrinat per l'humorista José Mota. Dos famosos que ajudaran els seus equips tant com sigui possible perquè aconsegueixin vèncer i optin a ser els guanyadors de l'edició.

Wilbur, Elena Furiase, Michelle Calvó, Ramon García, Cristinini i José Mota a la primera semifinal del Grand Prix
Ramón García conduirà aquesta nit la primera semifinal | RTVE