Foto d'arxiu de Rocío Jurado feliç

L'objecte personal de Rocío Jurado que Jorge Javier Vázquez guarda a casa seva

La filla de Rocío Jurado li va donar ella mateixa al presentador

Des que Jorge Javier Vázquez va començar a defensar a mort Rocío Carrasco a Telecinco, tots dos es van tornar inseparables. I és que, la filla de Rocío Jurado no oblida que el presentador va ser un dels primers professionals de la cadena a creure'n el testimoni i recolzar-la.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tenia moltes cares de Mediaset en contra, però el català va confiar en la seva paraula i va decidir estendre-li la mà. A partir d'aquí, la dona de Fidel Albiac es va fer ungla i carn del filòleg, una excel·lent relació que encara avui se segueix mantenint.

De fet, van fer tan bones molles fins al punt que Rocío Carrasco va regalar a Vázquez un obsequi que no oblidaria mai. La raó? Que pertanyia a la Rocío Jurado, de qui era molt fan el de Badalona.

Plànol curt de Rocío Jurado amb rostre somrient quan va ser premiada amb la 'Estrella de Oro'
Un objecte de Rocío Jurado ara pertany a l'amic de la seva filla | Europa Press

Aquest va ser el regal que li va fer Rociíto al seu amic i que pertanyia a Rocío Jurado

A Jorge Javier Vázquez li va fer especialment il·lusió el regal que li va fer la seva estimada amiga, Rocío Carrasco. Sense esperar-s'ho va rebre un objecte personal de Rocío Jurado i que a ell l'il·lusionava molt: unes plomes.

Però no unes plomes qualsevol, sinó les mateixes que la cantant utilitzava quan es posava a sobre dels escenaris per donar-ho tot. Unes peces de roba molt característiques al vestidor de 'La més gran'.

La qüestió és que el presentador va tenir la fortuna d'escollir una d'aquestes plomes gràcies a Rociíto. Ell, entre totes les que hi havia (blaus, negres, vermelles, etc.), es va decantar per unes blanques.

Imatge de Jorge Javier Vázquez amb Rocío Carrasco escollint les plomes de Rocío Jurado a 'Montealto'
A Jorge Javier Vázquez li apassionaven les plomes de Rocío Jurado | Mediaset

Una escena que la va poder presenciar tot Espanya perquè va passar a Montealto, programa que recorria la casa de 'La más grande'. “Aquesta és!”, va expressar emocionat el presentador quan va trobar les plomes blanques.

Totalment agraït amb la seva amiga, el català es va postrar davant d'ella per haver-li donat aquest gran obsequi. “Als teus peus”, li deia a la filla de Rocío Jurado.

"El que em porti avui d'aquí surt demà en la meva funció de les 6. De Montealto al Teatro Reina Victoria", va afegir. I així va ser, perquè dies després, Vázquez va compartir una foto a Instagram en què apareixia molt feliç amb les plomes de Rocío Jurado.