Primer pla d'Amador Mohedano amb un barret

Amador Mohedano llança un comunicat que deixa marcada Rocío Flores

Amador Mohedano torna a carregar contra la mare de Rocío Flores

Amador Mohedano ha fet un comunicat que, segurament, ha deixat molt marcada Rocío Flores. I és que, durant la darrera intervenció pública, no ha dubtat a pronunciar-se sobre un dels temes més polèmics de la seva família.

El 27 de juliol, Rocío Carrasco es va veure les cares amb el seu fill David en seu judicial. Després de no presentar-se al judici previst a finals de juny, l'empresària s'ha assegut al banc dels acusats per enfrontar-se a un suposat delicte d'abandonament de família.

Muntatge de fotos de Rocío Carrasco i els seus fills: Rocío Flores i David Flores Carrasco
Rocío Carrasco torna a veure els seus fills en seu judicial | España Diario

Tot i això, les coses no han sortit com la neboda d'Amador Mohedano esperava. Segons ha transcendit, no haurà d'anar presó, però sí que haurà de pagar al seu fill la quantitat de 13.200 euros. A més, s'haurà de fer càrrec d'una multa de 900 euros.

Una condemna que s'ha vist beneficiada enormement després de l'última decisió que van prendre els seus fills. I és que, tal com va assegurar Rocío Flores al conegut canal de YouTube, Derecho al corazón , "David fa temps pren la decisió de no seguir amb l'acusació".

A més, la influencer va deixar clar que mai no declararia en contra de la seva mare. "La meva postura era clara. És una decisió que es pren prèviament".

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ara, i amb aquesta batalla legal ressonant amb força, Amador Mohedano ha reaparegut públicament. I ho ha fet a través del canal de YouTube del seu amic, Juanjo Vlog.

Durant la seva intervenció, el germà de 'La Más Grande' ha aprofitat l'ocasió per llançar un inesperat comunicat que, de segur, ha deixat Rocío Flores molt impactada.

Amador Mohedano llança un inesperat comunicat: "És per fer mal"

Amador Mohedano no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de tornar a carregar durament contra la mare de Rocío Flores. I ho ha fet a través del canal de YouTube, Cadena JuanjoVlog.

Fa uns dies, quan van començar a sortir les primeres dades sobre aquest conflicte legal, la de Chipiona va entrar telefònicament en aquest espai per explicar tot el que en sabia.

Després d'assegurar que ha intentat posar-se en contacte amb Rocío Flores, Amador Mohedano va voler desmentir algunes de les informacions que han transcendit. I és que, segons van comentar tots dos amics, hi ha coses que no quadren.

Captura del vídeo de YouTube de JuanjoVlog parlant amb Amador Mohedano per telèfon
Amador Mohedano deixa Rocío Flores sense paraules | YouTube, CadenaJuanjoVlog

Per això, després d'escoltar el seu amic, no va trigar a assegurar que tot el que s'havia dit “és mentida”. Tot i això, amb el pas de les hores, s'ha sabut que aquest judici finalment sí que s'ha celebrat.

Després de pronunciar-se sobre aquests rumors, Amador Mohedano no va dubtar a carregar novament contra la seva neboda en relació amb un altre tema d'actualitat: la seva assistència a la Kings League.

Va ser en aquest moment quan el televisiu va llançar un inesperat comunicat que va deixar molt marcada Rocío Flores. I és que, durant aquest esdeveniment esportiu, la dona de Fidel Albiac es va deixar veure amb un dels enemics de la família.

Segons es va poder veure en diverses fotografies, la neboda d'Amador Mohedano va estar acompanyada per Sofía Suescun, el Mestre Joao i el mateix Kiko Jiménez. Una situació que va deixar totalment descol·locat el televisiu.

"Aquesta gent, què han pintat a la vida de Rocío?", es va preguntar el televisiu, abans que Juanjo compartís la seva teoria sobre això. "És que només pots estar amb aquestes dues persones per fer mal".

Fa quatre anys, Gloria Camila i Kiko Jiménez van decidir posar punt final a la seva relació. I tot i que tots dos han aconseguit refer les seves vides, la veritat és que la tensió entre ells segueix més viva que mai.

Primer pla d'Amador Mohedano amb rostre seriós
Amador Mohedano fa una inesperada confessió | Europa Press

Per això, i després de confessar que no entén com Carrasco es pot ajuntar amb ell "amb el mal que ha fet a Gloria Camila", ha volgut compartir la seva opinió personal:

"Jo també he pensat que, potser, estan preparant alguna història televisiva perquè no sé qui voldrà aquesta gent". Unes paraules que han estat confirmades per l'amic d'Amador Mohedano.

Segons el propietari del canal, estan intentant obrir-se un forat al món de les xarxes socials, ja que era un esdeveniment preparat per a youtubers.

"Estan buscant feina, com sigui. Igual que els que són a Mèxic", ha assegurat Amador Mohedano, referint-se els col·laboradors de Sálvame.