Ferran Torres amb auriculars i jaqueta vermella, amb una imatge borrosa sense camisa en un cercle vermell i un emoji de cara sorpresa.
GENT

El brutal canvi físic de Ferran Torres després del disgust de Sira Martínez

El futbolista Ferran Torres presumeix d'abdominals un any després de la ruptura sentimental amb Sira Martínez

Després de la seva ruptura sentimental amb Sira Martínez, filla de l'entrenador espanyol Luis Enrique, Ferran Torres ha decidit centrar-se en ell. Tant és així que, des que la noia va començar una nova relació amb Le Normand, el jugador de futbol ha experimentat un gran canvi físic.

Cosa que podem apreciar en el primer avenç del nou documental LALIGA: Más allá del gol, projecte que Netflix inclourà al seu catàleg a partir del pròxim 15 de juliol.

Sira Martínez amb suèter blau clar i camisa blanca dreta amb els braços plegats a l'esquerra, i Ferran Torres amb samarreta de la Selecció Espanyola al centre a la dreta.

Aquesta primera docusèrie esportiva en espanyol estarà centrada a la temporada 2023/24 de la dita competició. A més, comptarà amb alguns futbolistes de primer nivell com a protagonistes, entre els quals hi ha Ferran Torres.

Tot i que va ser dura la seva ruptura amb Sira Martínez, el jugador del FC Barcelona ha reaparegut en la promo del projecte audiovisual totalment canviat. Tal com podem veure, aquest jove de 24 anys ha aconseguit bregar amb aquesta delicada situació gràcies a l'esport.

I prova d'això és el brutal canvi físic que ha experimentat aquests mesos. Una cosa del que presumeix en un dels avenços de LALIGA: Más allá del gol.

Ferran Torres presumeix d'abdominals a l'avançament de documental de LaLiga

A mitjan abril del 2023, i després de gairebé dos anys de relació, va sortir a la llum que Ferran Torres i Sira Martínez havien decidit posar fi a la seva relació. I encara que al principi es desconeixien els motius de la seva ruptura, el programa Socialité no va trigar a fer pública aquesta informació.

Tal com van assegurar en aquell moment, la parella va prendre aquesta important decisió després de veure que la seva relació no anava enlloc. Tant és així que tots dos van optar per deixar de banda el seu festeig per centrar-se en les seves respectives carreres professionals.

Sira Martínez, usant una brusa taronja i pendents grans, al costat de Robin le Normand amb una samarreta de la Reial Societat.

Tot i això, un any després de la seva ruptura, Ferran Torres es va emportar un inesperat cop en assabentar-se que Sira Martínez havia estat vista amb el seu company, Le Normand.

Una situació amb què el jove ha sabut bregar gràcies al futbol i a l'exercici. I n'és una prova el gran canvi que ha experimentat el jove aquests mesos.

Ferran Torres i Álex Roy sense camisa asseguts en una sauna, conversant i somrient. Captura de 'La Lliga: més enllà del gol'

Tot i que abans el seu aspecte físic ja era molt bo, ara Ferran Torres ha reaparegut totalment canviat. Cosa que podem apreciar en un dels avenços d'aquesta docusèrie esportiva.

En una de les escenes, podem veure el jugador del Barça amb Álex Roy, el seu entrenador, en una sauna. Moment en què l'esportista no s'ho pensa dues vegades a l'hora de presumir dels seus abdominals. “Vols ratllar una mica de formatge?”, fa broma davant del seu preparador físic.

A més, Ferran Torres assegura que “al món del futbol cada tres dies tens partit”. Per això és molt important “donar molta importància a l'entrenament amb el preparador”.

➡️ Gent

Més notícies: