Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores amb rostre enfadat i Olga Moreno amb rostre somrient

Les noves imatges d'Olga Moreno amb Antonio David Flores: Muntatge o casualitat?

Olga Moreno ha estat 'enxampada' amb la seva ex en actitud afectuosa

Olga Moreno està gaudint d'una nova etapa, després de separar-se d'Antonio David, amb qui va passar vint anys de la vida. Ara ella és feliç al costat d'Agustín Etienne i té un dia a dia menys mediàtic. Tot i això, en els últims dies ha tornat a convertir-se en protagonista de la premsa rosa.

Olga Moreno s'ha vist novament a les revistes perquè ha estat fotografiada amb la seva ex, concretament saludant-se de manera afectiva. Aquestes instantànies han generat enrenou, ja que fa mesos que no se'ls veia junts, i han fet sorgir el debat. En concret, a les xarxes s'està discutint si aquest reportatge és un muntatge o ha estat pura casualitat.

Davant d'això, hi ha un paparazzi que ha decidit tancar la polèmica. Ho ha fet revelant la veritat i aquesta ens ha deixat perplexos a tots.

Olga Moreno és fotografiada amb Antonio David

Olga Moreno va anunciar fa unes setmanes que havia iniciat el procés per divorciar-se d'Antonio, el pare de la seva filla Lola. I és que ella vol tancar aquest capítol de la seva vida de manera definitiva, per gaudir plenament de la seva relació amb Agustín.

La sevillana va patir moltíssim amb la ruptura, especialment perquè ell poc després va començar una relació sentimental amb Marta Riesco. Així ho va reconèixer en una exclusiva que va donar, admetent que no es mereixia el tracte que ell li havia donat. Unes paraules amb què va deixar clar que sembla que la cordialitat no regnava precisament entre ells.

Malgrat això, ara hem descobert que, malgrat tot, sí que sembla existir bon rotllo entre tots dos. Bona mostra d'això és que la revista Pronto ha publicat unes fotos en què se'ls veu de manera afectuosa. Exactament, se'ls veu saludant-se mitjançant una abraçada, alhora que ell li fa un petó a la galta.

Olga Moreno: la veritat de les imatges amb el seu ex

Olga Moreno és conscient que s'ha generat un enorme enrenou amb les instantànies amb Antonio David. Tant és així que ha començat a xarxes un debat sobre què reflecteixen les mateixes. Fins i tot han sorgit veus que han posat sobre la taula si s'havien pres per casualitat o en realitat és un muntatge.

Doncs bé, la guanyadora de Supervivientes ha pogut comprovar que una cara molt coneguda de la premsa rosa ha decidit intervenir per resoldre els dubtes sobre aquesta imatge. Ens estem referint a Diego Arrabal.

El paparazzi ha utilitzat el canal a YouTube per explicar la veritat de com i per què es van obtenir les fotos. I el primer que ha deixat clar és que cap fotògraf segueix ara ni Olga ni el seu ex, com sí que passava temps enrere. Per això ha descartat de primeres que un reporter gràfic les hagi pogut aconseguir de casualitat per estar fent-los un seguiment.

Captura de pantalla del canal de YouTube 'Diego Arrabal Paparazzo', amb Diego Arrabal parlant
Diego Arrabal ha donat dades sorprenents de les fotos d'Olga Moreno amb el seu ex | YouTube, Diego Arrabal Paparazzo

Partint d'aquesta premissa, ha entrat en matèria: “El fotògraf que capta les imatges rep una trucada el mateix dia. S'hi indica una hora i un lloc. Aquest professional agafa el cotxe fins a Màlaga, arriba al lloc on li havien indicat i, casualitats de la vida, apareixen Moreno i Flores”.

“Màgia potagia, no és casualitat. Aquestes fotos que tots hem vist com a mostra que es porten bé no se les ha trobat de casualitat. Ell rep una trucada”.

Així mateix, Arrabal ha exposat que sap bé qui guanya amb les imatges, qui ha donat la 'xivatada' per a les mateixes i la raó d'elles. Això sí, ha preferit deixar sense resposta totes aquestes qüestions per respondre-les una per una en un proper vídeo del seu canal. Però la seva informació posa al disparador tant Olga com la seva ex, ja que ja han estat assenyalats per pactats robats o per ‘utilitzar’ la premsa en benefici propi.

Muntatge de fotos de primer pla d'Olga Moreno somrient i Antonio David Flores amb cara de ràbia
Olga Moreno i el seu ex estan ara en qüestionament per les imatges publicades | España Diario