Muntatge d'Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin abraçats al costat d'un anell de casament

GENT

La nova dada sobre Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia que afecta el seu casament

Iñaki Urdangarin tindria moltes ganes de casar-se amb Ainhoa Armentia ara que ja ha signat el divorci amb la infanta Cristina

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia continuen donant passes endavant en la seva relació. Sobretot ara que l'exduc de Palma ja és un home lliure.

Tot i les exigències de la infanta Cristina en el seu acord de divorci, que passarien per fets com mantenir Ainhoa allunyada dels seus fills i de les seves propietats, la relació de la parella continua anant sobre rodes.

Tant és així que Iñaki Urdangarines plantejaria seriosament tornar a passar per l'altar. Almenys, això és el que apunta Pilar Vidal.

“Em diuen que sí”, assegurava en una entrevista recent. “És per les seves conviccions i perquè li ho deu”, donava a entendre la periodista.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia passejant junts pel carrer
Ainhoa i Iñaki haurien planejat casar-se | Europa Press

I és que en tot aquest temps, Armentia ha complert amb el seu paper a la perfecció, mantenint-se en un segon pla i donant a l'Iñaki l'espai necessari.

De fet, l'advocada ha respectat en tot moment la decisió dels fills de la parella, que no estan preparats per conèixer-la. Una cosa que no els ha afectat gens, sinó que els ha unit més que mai.

Segons narra Vidal, Ainhoa Armentia s'ha convertit “sense voler-ho, en el seu àngel de la guarda”. L'advocada ha estat un dels grans suports d'Urdangarin en els pitjors moments.

Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin, disposats a passar per l'altar

Després d'obtenir la llibertat el juny del 2021, i després d'haver passat cinc anys a la presó, l'amor tornava a trucar a la porta d'Iñaki.

Una experiència que va canviar per sempre a l'exduc de Palma, que va haver de renunciar a una vida plena de luxes i a la seva estimada família per complir condemna pel cas Nóos.

“És l'única persona que li dona suport, que n'està orgullosíssima”, assegura Pilar. “Ella està enlluernada des del primer moment amb ell”.

Fotografia d'Iñaki Urdangarin sortint de casa amb la cara seriosa
Iñaki Urdangarin, disposat a començar una nova vida | GTRES

Segons sembla, això d'Ainhoa i Iñaki va ser amor a primera vista. I des d'un primer moment les imatges captades de la parella no deixaven cap dubte: estan enamorats i volen construir un futur junts.

“S'ha enlluernat amb el personatge i ha estat una companya fidel que no ha filtrat absolutament res, que no ha tingut cap amago de fer-ho”, apuntava Vidal sobre Armentia.

“Se n'han anat a viure junts i s'han mudat al mateix edifici que la mare d'Iñaki”, afegia respecte als grans passos que ja ha fet la parella.