Muntatge de fotos de Carlota Corredera, somrient, i al costat el cartell promocional d´una xerrada que impartirà a Madrid

El nou i curiós treball de Carlota Corredera després de desaparèixer de la televisió

Carlota Corredera està centrada en altres projectes lluny de la televisió

Després de la cancel·lació fulminant de ¿Quién es mi padre?,Carlota Corredera es va quedar sense espai a la petita pantalla. El format va ser cancel·lat per les baixes dades d'audiència i la presentadora gallega acabava el treball per a la cadena.

Des de llavors, Carlota ha estat involucrada en altres projectes que no tenen res a veure amb la televisió. Des d'un pòdcast pel qual han passat Maria Patiño o Belén Esteban, a xerrades instructives sobre com ser un bon presentador. Ara, a través del seu Instagram, la que va ser directora i presentadora de Sálvame ha anunciat el seu nou treball que, novament, no està relacionat amb els focus de la televisió.

Carlota Corredera anuncia el seu nou projecte lluny de la tele

"Vull fer documentals i vull tornar a presentar. Com ho faré? No ho sé, però hi estic, intentant-ho sempre", així es mostrava Carlota en la seva última entrevista per a Huffington Post. La de Vigo té clar que la seva vocació és comunicar.

Captura de 'Superlativas' amb Carlota Corredera presentant i María Patiño de convidada
Carlota Corredera continua amb el seu pòdcast | YouTube, Superlativas

Tot i això, sembla que, de moment, Carlota no compta amb cap proposta estable per tornar a estar sota els focus de la televisió. Tot i la seva extensa carrera tant davant com darrere de les càmeres, Corredera ha hagut de buscar altres horitzons per poder seguir activa.

Ara mateix, la presentadora continua amb el seu pòdcast Superlatives que tantes alegries li està donant. Però, al marge d'això, amb tots els anys que porta a la petita pantalla, Carlota Corredera ha volgut compartir els seus coneixements amb aquells que comencen en aquesta dura professió.

Des que va acabar els seus projectes a la televisió, Carlota Corredera ha impartit diverses xerrades per diferents punts d'Espanya sobre com enfrontar-se al temut pilot vermell. La viguesa comparteix al seu Instagram les diferents xerrades que està impartint per universitats.

Recentment, Carlota Corredera compartia que la setmana que ve serà una de les ponents en una xerrada per a la Universitat Carles III de Madrid.

Carlota Corredera, disposada a fer el salt a Antena 3

Després de la cancel·lació de Sálvame, algunes cares del programa vespertí com Gema López o Pilar Vidal trobaven el seu lloc a Antena 3.

Carlota Corredera enfadada al plató de 'Sálvame'
La presentadora està disposada a canviar de cadena | Mediaset

A l'entrevista per al mitjà anteriorment citat, Carlota reconeixia que no tenia cap problema a fer el salt al grup Atresmedia. “Si em truquen, allà em tindran”, lliscava per a Huffington Post.

"Jo no sé si encaixo o no a la línia editorial d'Antena 3. No sé si encaixo o no a TVE. Però crec que soc una professional i has de trobar el projecte en què tu donis el millor de tu i que aquest projecte també encaixi amb tu", revelava Corredera.

La veritat és que per a la periodista no va ser gens senzill "passar de cent a zero", i reconeixia que va arribar a viure "coses molt desagradables". La seva defensa a ultrança de Rocío Carrasco i la seva implicació a la docusèrie Rocío: contar la verdad para seguir viva li va passar factura com ella mateixa ha reconegut.

En aquesta entrevista, Carlota Corredera va assegurar que "el final de la meva carrera com a presentadora a Mediaset és una història que ha de ser reposada abans de ser explicada".