Muntatge de fotos d'Irene Urdangarin, Miguel Urdangarin i Felipe Juan Froilán

Irene Urdangarin i el seu germà Miguel decideixen seguir els passos de Froilà

Miguel i Irene Urdangarin van abandonar junts El Pardo després de finalitzar l'aniversari de la seva cosina Leonor

Irene Urdangarin i el seu germà Miguel van decidir seguir els passos del seu cosí Froilà. Per això, després d'assistir a la celebració posterior a la jura de la Constitució de Leonor, tots dos van optar per continuar la festa junts a una coneguda discoteca de la capital. O això és el que, almenys, han assegurat en exclusiva a TardeAR.

Dimarts passat, 31 d'octubre, finalment va arribar el dia més esperat per la monarquia espanyola. Amb motiu del 18è aniversari de la princesa d'Astúries, es van celebrar a Madrid diversos actes en honor seu.

Però el moment més esperat per Irene Urdangarin i la resta dels nets de l'emèrit va tenir lloc a El Pardo. Després de complir amb tots els seus compromisos socials, la princesa i la resta de la família reial es van traslladar fins a aquest palau per participar en la seva festa d'aniversari.

La princesa Leonor arriba a la jura de la Constitució pujada en un cotxe
Leonor va celebrar el seu aniversari a El Pardo amb tots els seus éssers estimats | GTRES

Tot i això, segons han assegurat aquest dijous 2 de novembre a TardeAR, els fills de Cristina van decidir seguir els passos de Froilà després de posar fi al sopar de Leonor.

Segons han informat durant la seva última emissió, Miguel i Irene Urdangarin se'n van anar junts a una coneguda discoteca de Madrid després de sortir d'El Pardo. I el motiu no seria cap altre de l'esperada festivitat de Halloween.

Irene Urdangarin i el seu germà Miguel, junts de festa: se'n van anar a una coneguda discoteca de Madrid

Irene i Miguel Urdangarin se'n van anar junts de festa després de posar fi a la celebració per la majoria d'edat de la seva cosina Leonor. Així mateix ho ha confirmat Ana Rosa Quintana, en exclusiva, durant la darrera emissió de TardeAR.

Aquest dijous 2 de novembre, la presentadora i la resta dels seus col·laboradors han dedicat part de la tarda a comentar tot el que va passar durant l'aniversari de la princesa.

Ana Rosa Quintana presentant TardeAR aquest dilluns 30 d'octubre a Telecinco
Ana Rosa informa en exclusiva sobre la darrera sortida nocturna de Miguel i Irene Urdangarin | Mediaset

Entre altres coses, van tractar temes com ara les múltiples anècdotes que es van produir durant aquest dia tan important per a la monarquia espanyola. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat la decisió que van prendre Irene Urdangarin i el seu germà Miguel després de sortir del Palau d'El Pardo.

I és que, igual que han fet altres vegades Victòria Federica i Froilà, els fills de Cristina van acudir a la discoteca madrilenya Gunilla la nit de Halloween.

Segons han revelat, dimarts passat 31 d'octubre, Miguel i Irene Urdangarin se'n van anar directament a aquesta sala després de finalitzar l'aniversari de la seva cosina. Sense canviar-se de roba i adornats amb complements terrorífics, els germans s'hi van reunir amb diversos amics.

Una actitud que Quintana no ha trigat a defensar. “Això és normal a aquesta edat, i els hauria encantat ser-hi amb Leonor i Sofia”, ha assegurat la presentadora.

Muntatge de fotos de pla curt d'Irene Urdangarin i el seu germà, Miguel Urdangarin, tots dos amb cara seriosa
Irene Urdangarin i el seu germà se'n van junts de festa a la nit de Halloween | GTRES, e-noticies.cat

Per part seva, Leticia Requejo ha volgut donar més detalls sobre aquesta exclusiva: “En un reservat de la discoteca els esperaven vuit persones”. A més, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de sembrar els dubtes sobre un possible idil·li entre Irene Urdangarin i un jove.

"Una dada important és que hi havia un noi molt pendent d'Irene i que no li faltés de res", ha afegit la col·laboradora de TardeAR a continuació.

Per la seva banda, Froilà també va aprofitar la seva estada a Madrid per gaudir amb els seus amics de la nit de Halloween. Encara que, això sí, ho va fer en una discoteca diferent de la dels seus cosins.