Primer pla de Nagore Robles feliç als premis Forbes

Nagore Robles no dissimula i confirma el secret de domini públic de Jorge Javier

Nagore Robles ha expressat la seva opinió sobre el presentador

Nagore Robles no ha amagat què pensa sobre Jorge Javier Vázquez. La basca, que sap que el català és al punt de mira per no haver estat elegit per presentar la nova edició de GH VIP, ha expressat la seva opinió.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

És ben sabut que Nagore Robles no té pèls a la llengua a l'hora d'expressar el que pensa, i aquest cas no n'ha estat l'excepció. Tan sincera com sempre, l'exparella de Sandra Barneda explicava que la seva presentadora favorita de GH era Mercedes Milá i que la preferia abans que Vázquez per un motiu de pes.

Sembla que les paraules de Nagore Robes han acabat confirmant un secret de domini públic de Jorge Javier Vázquez.

Nagore Robles feliç posant als Premios Ídolo
Nagore Robles confessa el que no li agrada de l'expresentador de 'Sálvame' | Europa Press

Nagore Robles revela el que tots sospitaven sobre Jorge Javier Vázquez

Nagore Robles no ha pogut dissimular quan l'han posat en un seriós compromís en haver d'escollir entre Milá i Jorge Javier Vázquez com a conductor de GH.

"Mercedes és que és Gran Hermano, ella ho va crear. Ho vivia com la fan més gran i això ho transmetia", explicava.

Després de triar la catalana, Nagore Robles va donar les seves raons per les quals no havia escollit el filòleg. "Jorge Javier Vázquez té la seva manera estupenda, és un home amb una ment rapidíssima", va començar dient.

Tot i això, Nagore Robles va confessar que de vegades no li agradava la seva actitud de voler tenir sempre la raó. Una dada que era un secret de domini públic i que ara ha estat confirmada per la basca.

A causa del seu polèmic comportament, a Vázquez sempre li han plogut moltes crítiques. Fins i tot, de vegades, l'han titllat de "petit dictador" a les xarxes socials a causa de la seva tendència a imposar la seva opinió

"No permet que hi hagi idees oposades a les seves. Ha de posar-hi els mateixos ous que hi posa per a altres coses i deixar que els altres diguin coses que no pot encaixar. Això no està bé", concloïa sobre això.

La veritat és que la presentadora ha viscut en primera persona aquesta situació. Malgrat haver coincidit moltes vegades a plató, era més que evident que entre ells dos existia certa tensió.

Bona prova d'això, va ser quan van protagonitzar una forta baralla al ja extint espai MYHYV, on es va demostrar que no congeniaven.