Muntatge de fotos d'Ana Rosa Quintana i el seu nebot, Kike Quintana, amb cara seriosa
GENT

El nebot d'Ana Rosa Quintana destapa l'altra malaltia que hi va haver a la família

Ana Rosa Quintana i el seu nebot han confessat el patiment d'una altra persona del seu clan per problemes de salut

Ana Rosa Quintana està intentant per tots els mitjans aconseguir enganxar l'audiència amb el seu nou programa, TardeAR. En aquest espai està posant totes les seves ganes i el seu saber fer a la feina, a la qual va tornar després d'una temporada allunyada pel càncer que va patir. Aquesta malaltia va ser un revés i n'ha parlat al seu programa, amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama.

Ana Rosa Quintana no ha tingut objeccions a parlar amb claredat sobre aquesta patologia i també ho ha fet a plató el seu nebot, Kike Quintana. Aquest fins i tot amb les seves paraules ha tret a la llum que a la família una altra persona també ha patit una patologia similar.

Ana Rosa Quintana i el nebot treuen a la llum l'altra desgràcia familiar

Ana Rosa Quintana ha fitxat com a estrella per a TardeAR Kike, el seu nebot gran i fill del seu germà Enrique. És un jove que està donant moments divertits, perquè la seva tasca no és cap altra que criticar el que fa malament la seva tieta i la resta de col·laboradors.

Ana Rosa Quintana i el seu nebot, Kike Quintana, asseguts al plató del programa 'TardeAR' de Telecinco
Ana Rosa Quintana s'ha quedat sorpresa amb les paraules de Kike | Mediaset

La presentadora ha vist que a l'última emissió ell ha deixat de banda la seva mordacitat i ironia per posar-se seriós, ja que han parlat del càncer de mama. Ella, que l'ha patit com altres famoses, ha exposat amb claredat el que va suposar rebre el 2021 la notícia que ho patia. No obstant això, ell ha volgut tenir unes paraules emotives per a la seva familiar per aquest tràngol que ha hagut de passar.

Ana Rosa s'ha emocionat quan Kike l'ha agafada de la mà per afirmar: “En un dia tan important com avui et vull dir una cosa. Vull que sàpigues que la família que tens està molt orgullosa de com ets de treballadora i lluitadora, tant en la malaltia que has tingut com en la vida en general”. I tot seguit li ha fet un petó a la mà per després abraçar-la amb tendresa.

Aquest gest ha provocat els aplaudiments dels presents i també que s'hagi revelat que una altra persona del clan també ha patit càncer. I és que el familiar de Quintana ha afegit: “A la meva mare un petó igualment, perquè ho ha passat molt malament”.

I la presentadora hi ha afegit: “Això diria. Sí, perquè ella ho ha patit almenys dues vegades”.

Ana Rosa Quintana no deixa indiferent ningú amb el que ha passat

Ana Rosa Quintana, que ha aconseguit superar la malaltia, ha agraït les paraules de Kike i el moment viscut per tots dos ha provocat enrenou a les xarxes socials.

Així, alguns espectadors han aplaudit el gest del jove i la tendresa que s'ha destil·lat entre ells. Ho han fet amb comentaris com ara: “Noblesa per part dels dos”, “Molt bonic” i “Ets meravellós amb la teva tieta, a més de ser veritat el que dius”.

Captura d'Ana Rosa Quintana a 'TardeAR' donant un discurs sobre el càncer de mama
Ana Rosa Quintana ha tornat a ser protagonista de les xarxes, on ha rebut tant crítiques com aplaudiments pels fets | Mediaset

Tanmateix, no tothom ha tingut paraules boniques per a això que ha passat. N'hi ha que han aprofitat aquest instant per criticar la madrilenya de manera contundent amb missatges com ara: “Aquesta és la senyora que va criticar la inversió en la Seguretat Social després de sortir d'un càncer”.

“Que trist portar a la teva família de palmera. També els extorsiones com va fer el teu marit?”, “És bona periodista, però molt seca fins i tot amb el seu nebot” i “Està tot tan guionitzat”.

Als quals s'uneixen aquests altres: “Impossible empatitzar amb la senyora, és que no transmet res. És molt freda” i “Malaltia que li guareix la sanitat pública dues vegades i que ella mateixa després critica. Que no tingui doble cara i que el seu marit torni allò robat”.