Foto de l'expolític i líder de Ciutadans Albert Rivera amb cara seriosa
GENT

Mor el pare d'Albert Rivera de manera inesperada: què ha passat

Agustín Rivera no tenia cap malaltia

Agustín Rivera, pare de l'antic líder de Ciutadans, ha mort inesperadament als 71 anys. La notícia l'han donat al programa Fiesta de verano, on els seus col·laboradors s'han posat en contacte amb Albert Rivera. Tots li han transmès un sentit condol perquè, segons han explicat, ha passat de manera inesperada, per això la família està tan sorpresa.

Albert Rivera, de moment,  no ha donat declaracions i, segons ha sortit publicat, portarà aquest assumpte a la intimitat. La mort del seu pare ha estat provocada per un problema coronari, concretament una anomalia vinculada a una vena important. Tot ha passat d'un moment a l'altre, per això l'estat d'ànim de la família és aquest.

Tal com confirma el programa Fiesta, Agustín no arrossegava cap malaltia i es trobava perfectament. No tenia malalties de cor de cap mena, per això el que ha passat està generant tant estupor entre els seus éssers estimats.

Albert Rivera amb rostre seriós en una fotografia en primer pla a la sala de premsa del Congrés dels Diputats
Albert Rivera està molt afectat | Europa Press

Albert Rievera estava travessant un moment complicat, ja que mai no s'ha sentit còmode donant explicacions sobre la seva vida. Ara tothom parla d'ell perquè l'han enxampat amb dues dones diferents el mateix mes. Tamara Gorro, col·laboradora de televisió i amiga de Rivera, assegura que se sent incòmode.

Albert Rivera ja s'ha reunit amb la família

Albert estava de viatge quan ha rebut la notícia i no ha trigat a fer marxa enrere per reunir-se amb la seva mare. María Jesús, així es diu, s'ha convertit en vídua després d'aquest trist succés. Rivera s'ha desplaçat fins a Màlaga per reunir-s'hi i està sent el seu gran suport, tot i que ell també n'està afectat.

Muntatge en primer pla de Malú i Albert Rivera
No se sap si Malú visitarà Albert Rivera | e-noticies.cat

Fa uns mesos el pare d'Albert i la seva dona van saltar al focus públic per haver rebut un atac a la botiga que regenten. Tot i això, Agustín sempre ha estat molt discret i mai ha fet parlar. Vivia a Màlaga i una de les seves grans passions era el mar, sempre estava disposat a gaudir de la seva afició perquè tenia molta energia.

L'últim adeu a Agustín Rivera se celebrarà al tanatori Torre del Mar. Encara ningú sap si Malú s'acostarà a consolar la seva exparella.