Jesulín de Ubrique al programa 'El Desafío'

Un familiar de Jesulín d'Ubrique revela com és la seva relació amb Víctor Janeiro

Jesulín d'Ubrique ha tornat a torejar amb Víctor Janeiro i la seva relació ja no és un misteri

Jesuín d'Ubrique ha estat un temps apartat dels mitjans, però fa uns mesos va prendre una decisió. El primer que va fer va ser signar un contracte amb Atresmedia i va participar en dues entrevistes, una a Antena 3 i una altra a La Sexta. Més endavant, en veure l'èxit que havia tingut, va acceptar l'oferta de Bertín Osborne i va parlar amb ell a Mi casa es la tuya.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Jesulín d'Ubrique torna a ser al centre de la notícia, cosa que ha passat just quan Belén Esteban ha desaparegut. El més destacat és que el d'Ubrique ha tornat a torejar i no ho ha fet sol, l'ha acompanyat Víctor Janeiro. Sempre s'ha dit que entre ells hi havia una relació molt tensa i la veritat ha acabat veient la llum.

Imatge de Jesulín de Ubrique, molt feliç de nou exercint de torero a les festes patronals de Mozoncillo (Segòvia)
Jesulín de Ubrique ha tornat a torejar | GTRES

Un familiar, concretament Beatriz Trapote, ha revelat a les seves xarxes socials com és la relació entre els germans. N'ha publicat diverses fotos, del passat i del present, i ha assegurat que no ha canviat res. Beatriz és periodista, treballa a Telecinco i ara té l'oportunitat de desmentir els rumors que circulen sobre la seva família.

Jesulín, segons la informació de Beatriz, sempre s'ha portat bé amb la família. Ho ha desvetllat tot perquè el públic deixi d'especular. Especialment perquè Víctor Janeiro també ha tornat als bous i això és l'únic que importa.

Jesulín d'Ubrique: com es porta amb Víctor Janeiro

“Us asseguro que aquesta mateixa sintonia que veieu de jovenets és la mateixa que jo he sentit des de ja fa 16 anys que els conec”. Aquestes han estat les paraules de Beatriz Trapote després de publicar una foto de tots els germans Janeiro. Alguns més mediàtics que altres, després de Jesulín, en Víctor és el més famós i és una casualitat que també és torero.

Imatge de Jesulín d'Ubrique amb els seus germans, Víctor i Humberto Janeiro, el seu pare, Humberto Janeiro, la seva dona, María José Campanario, i la seva cunyada, Beatriz Trapote
Jesulín de Ubrique sempre ha protegit els seus germans | GTRES

Víctor Janeiro feia molt de temps que no torejava amb Jesulín, l'última vegada va ser en un poble de Burgos. Ara s'han retrobat a una plaça de Madrid i han tornat a triomfar.

Carmen Bazán, mare de tots dos, ha seguit aquesta notícia amb molta emoció.

Jesulín sempre ha guardat les distàncies amb la premsa perquè sabia que Belén Esteban tenia molta influència. Per això ha deixat que alguns rumors circulin al lliure albir, però ha arribat l'hora d'explicar la veritat. Beatriz, col·laboradora d'Así es la vida, ha explicat què sent el d'Ubrique per Víctor Janeiro i en general per tots els germans.