Muntatge de Terelu Campos amb Pedro Piqueras
GENT

El moment clau que Terelu Campos va viure amb Pedro Piqueras al funeral de la mare

Terelu Campos se sincera com mai abans sobre el que va viure amb Pedro Piqueras al funeral de la seva mare

La setmana passada coneixíem que Pedro Piqueras ja té preparada la seva sortida d'Informativos Telecinco per a finals d'any. Carlos Franganillo serà l'encarregat de substituir una de les figures més mítiques de la nostra televisió. El presentador ha dedicat tota una vida als mitjans de comunicació, encara que sempre ha estat molt hermètic amb la seva vida privada.

Ara, Terelu Campos, a través del seu blog setmanal de Lecturas, s'ha sincerat sobre un moment clau que va viure amb el comunicador al funeral de María Teresa Campos. La col·laboradora de televisió ha dedicat unes paraules emotives i significatives a Piqueras.

Terelu es confessa sobre el moment emotiu que va viure amb Pedro Piqueras

"Pedro Piqueras és una de les persones més honestes de la professió", així de contundent es mostra Terelu Campos al seu blog de Lecturas. Aquesta setmana, la col·laboradora s'ha sincerat sobre la figura del presentador d'Informativos Telecinco.

Muntatge de Terlu Campos i Pedro Piqueras al carrer
Terelu Campos dedica unes paraules emotives a Piqueras | e-noticies.cat, Europa Press

Malgrat que reconeix que no són grans amics de "sortir a sopar", sí que es coneixen des de fa molts anys dins d'aquesta professió. Tots dos van coincidir per primera vegada a Televisión Española, quan Terelu estava treballant amb Jesús Hermida a Torrespaña.

Terelu s'ha obert com mai abans al seu blog sobre el tracte excepcional que Pedro Piqueras va tenir amb María Teresa Campos. "Només tinc paraules de gratitud", assegura entre les línies de la revista.

La col·laboradora destaca la gran estima que Piqueras tenia per la seva mare. "Sé que si algú, entre les persones importants d'aquesta professió, ha valorat María Teresa Campos, aquest és Pedro Piqueras", confessa.

Pedro Piqueras sentia una gran admiració per María Teresa Campos

Terelu ha volgut compartir amb tots els seus lectors el moment clau que va viure al tanatori de la seva mare amb Piqueras. Tal com ha explicat, el veterà periodista “va agafar un tren per venir al tanatori de la meva mare”. Va ser aquí on tots dos van mantenir una conversa emotiva, on Piqueras li va reconèixer que María Teresa "és única".

Imatge de María Teresa Campos, feliç amb un vestit groc de quadres durant una entrevista a 'Viva la Vida' l'any 2021
Pedro Piqueras sentia una gran admiració per la presentadora | Mediaset

El periodista li va recordar que treballadora era María Teresa Campos i la gran vocació que tenia per comunicar. "Quan ja no havia de demostrar res a ningú, li vaig oferir La mirada crítica. I s'havia d'aixecar a les 5 del matí", va comentar Piqueras a Terelu al tanatori.

Malgrat les exigències del projecte, el presentador li va reconèixer que María Teresa "s'ho va prendre amb entusiasme".

La col·laboradora de televisió acaba el blog recordant la gran admiració que sent per ell. "No oblidis que Teresa t'estimava i que t'admirava molt, com tu a ella. No oblidis que jo a tu també", diu al blog.