Muntatge en primer pla amb María del Monte amb Amador Mohedano i una imatge de Rosario Mohedano amb Antonio Tejado i el seu fill

GENT

L'important paper que va jugar María del Monte a la vida de la filla d'Amador Mohedano

María del Monte va ser l'encarregada d'ajuntar el seu nebot Antonio Tejado, amb Rocío Mohedano, filla d'Amador

María del Monte s'ha emportat un gran disgust després de conèixer-se que el seu nebot Antonio Tejado ha estat detingut enmig d'una operació contra una banda dedicada a robar cases.

Pel que sembla, el que fos parella de Rosario Mohedano, ha estat detingut a Sevilla i actualment s'investiga la seva implicació en aquesta banda.

A més, encara queda per confirmar si aquesta organització podria estar darrere dels assalts als habitatges de María del Monte a Gines i de Sergio Ramos a Bollullo.

Primer pla de María del Monte, somrient i maquillada
María del Monte va propiciar que Antonio Tejado i Rosario Mohedano es coneguessin | GTRES

Una cosa que ens ha portat a remuntar-nos al passat, quan la filla d'Amador Mohedano i Tejado eren parella. De fet, tots dos es van conèixer gràcies a la intervenció de María del Monte.

Era 2007 cuando Chayo començava a col·laborar al programa La tarde con María de Canal Sur, on coincidia amb el nebot de María del Monte.

"Em cridava l'atenció que era la més dona d'allí", explicava respecte a la seva primera impressió al veure Rosario.

María del Monte i la seva relació amb la filla d'Amador Mohedano

Així, el 'tonteig' entre tots dos feia que es forgés una preciosa història d'amor. De fet, tot just un any després donaven la benvinguda al seu primer fill.

D'aquesta manera, el nen es convertia en el primer net d'Amador Mohedano i Rosa Benito, que no podien estar més emocionats.

A més, tant Rosario com Antonio enfrontaven la seva paternitat amb molta il·lusió. Tot i això, tota aquesta felicitat es truncava de cop amb l'anunci de la seva separació.

Aleshores, es va parlar d'infidelitats i d'una gran discussió que donava peu al final de la relació. Això, al seu torn, desembocava en una autèntica guerra mediàtica i que arribava fins als tribunals.

No obstant això, aquests problemes no afectaven la relació de Chayo amb María del Monte, amb la qual sempre va demostrar portar-se molt bé.

Tot i això, l'artista mai no ha permès que ningú parlés malament del seu nebot. Molt menys Amador Mohedano o qualsevol altre membre del clan.