Muntatge de fotos de Kiko Rivera, Isa Pantoja i Asraf Beno, tots somrients, i al costat un missatge que ha publicat Rivera al seu perfil d'Instagram
GENT

El missatge cridaner de Kiko Rivera després de trencar amb Isa Pantoja i Asraf Beno

Kiko Rivera confessa com es troba després de les últimes polèmiques familiars

A Kiko Rivera sembla que no l'afecten gens ni mica les últimes polèmiques en què s'ha vist immers. Després de ser un dels grans absents a la boda de la seva germana amb Asraf, ara vol renunciar a l'herència de la seva mare.

És evident que la situació familiar del marit d'Irene Rosales és molt complicada i que no sembla tenir solució. El contacte amb la 'tonadillera' és escàs i pel que fa a Isa, nul. Tot i això, lluny de sentir-se angoixat, l'última publicació a les seves xarxes és un clar exemple de què pensa sobre els seus conflictes familiars.

Kiko Rivera feliç després de trencar definitivament amb Isa i Asraf

Kiko Rivera va prendre fa temps la determinació de dinamitar per complet tot el clan Pantoja amb la seva especial La herencia envenenada. D'això ja fa tres anys i, des d'aleshores, la relació amb la seva mare és pràcticament nul·la.

Després d'això, van venir nombrosos conflictes amb la seva germana, que va decidir demandar el DJ per la seva última entrevista a Lecturas parlant d'ella. Posteriorment, Isa va retirar la demanda, però això no va significar que la relació entre ells es recuperés.

Primer plànol de Kiko Rivera amb mirada contundent i semblant enfadat en 'La herencia envenenada' de Telecinco
Fa temps que Kiko Rivera no parla amb ningú de la seva família | Mediaset

Quan a l'equació va entrar en joc Asraf, les coses acabarien empitjorant de manera considerable. Kiko va centrar els seus atacs en el seu cunyat, així dinamitava qualsevol possibilitat de reconciliació.

Per si no convidar-lo a la boda no va ser una declaració d'intencions suficient, ara Isa i Asraf han fet un pas més. La parella ha deixat clar que no volen saber res d'ell i l'han deixat de seguir a les xarxes socials.

Història d'Instagram de Kiko Rivera del 25 d'octubre del 2023 dient que és molt feliç als seus seguidors
Kiko Rivera se sent feliç encara que la seva família estigui trencada | Instagram, @riverakiko

Lluny de prendre-s'ho com un afront, Kiko ha reaccionat a les xarxes amb un missatge cridaner al seu compte d'Instagram. "La vida em somriu i jo li torno el somriure. I tot això que tinc de més", publicava amb una emoticona somrient.

Una actitud molt positiva que xoca amb la crisi familiar que arrossega des de fa anys i que potser no té solució. El clan Pantoja està més dividit que mai i no sembla que l'última decisió de la seva mare amb el testament l'hagi afectat.

Kiko Rivera continua amb la seva vida allunyat de la família

Fa temps que Kiko va deixar ben clar que l'única família que l'importava era la formada per la seva dona i les seves filles. Irene ha estat el seu únic suport els darrers anys i qui l'ha pogut aconsellar millor.

Tot i això, la sevillana ja ha manifestat que ella en els assumptes familiars del seu marit preferia no ficar-se, encara que fos assenyalada. Des que tot va saltar pels aires, el DJ s'ha bolcat en la seva feina i la seva família.

Irene Rosales i Kiko Rivera en una premiere del Cirque du Soleil
L'única família que l'importa és la formada per la seva dona i les seves filles | GTRES

La seva única preocupació és el benestar de les seves filles i en elles va pensar així que va saber que la seva mare havia canviat el testament. Tal com s'ha publicat, la 'tonadillera' només ha deixat la llegítima als seus fills i beneficia els seus nets.

Kiko no està disposat a acceptar-ho, ja que tem que només heretin els deutes de la seva àvia. "Ell no voldria ni la legítima ni que els seus fills heretin aquests deutes", va comentar Marisa Martín-Blázquez sobre la idea del DJ de renunciar a tot.

Així doncs, sembla que les aigües tornen a baixar agitades al clan Pantoja després de les últimes informacions. Tanmateix, el fill de Paquirri manté el seu posicionament i no pensa moure fitxa davant d'un possible acostament.

Es troba en una etapa feliç de la seva vida, gaudint de la seva feina i compartint el seu èxit amb més d'un milió de seguidors. Motiu suficient per somriure a la vida, encara que es troba totalment allunyat dels seus.