Muntatge de fotos de Mila Ximénez i el seu germà, Manolo Ximénez, tots dos molt somrients
GENT

Manolo, el germà de Mila Ximénez, confirma que per fi ha arribat el moment

El presentador de Mediaset ha revelat com s'ha sentit

Manolo Ximénez és protagonista gràcies a unes paraules recents de Jorge Javier Vázquez. I és que ell i el presentador s'han trobat i han pogut passar un temps junts i recordar Mila entre rialles.

Jorge Javier Vázquez continua tenint molt present la seva companya i gran amiga Mila Ximénez. La mort de la periodista el 2021 va deixar una profunda ferida en l'expresentador de Sálvame. Ara, dos anys després d'acomiadar-se'n, Jorge Javier ha donat detalls de com ha estat la trobada amb Manolo, el germà de Ximénez.

Jorge Javier ha aprofitat el seu blog a la revista Lecturas per compartir com se sent en recordar la popular col·laboradora de televisió. “Ja puc parlar de Mila i somriure”, titula Vázquez una publicació en què narra com ha estat la seva trobada recent amb el germà de la periodista sevillana.

Muntatge de fotos de Jorge Javier Vázquez i Manolo Ximénez, germà de Mila Ximénez, on tots dos apareixen amb rostre somrient
Jorge Javier s'ha trobat amb el germà de Mila | Instagram, @jorgejaviervazquez, Mediaset, e-noticies.cat

Jorge Javier ha revelat com va ser la trobada amb el germà de Mila

El presentador ha explicat que va veure Manolo justament abans de l'enllaç d'Isa Pantoja i Asraf Beno, del qual va ser padrí. Jorge Javier apuntava que feia molt de temps que no el veia. “L'última vegada va ser una estoneta durant la firma del meu últim llibre a Sevilla”.

Una trobada que al de Badalona l'ha fet reflexionar en veu alta sobre en quin punt del procés d'acceptar-ne la pèrdua es troba. Van tenir ocasió de recordar la periodista “pixant-se de riure per moments èpics que ens ha deixat marcats per a la resta de les nostres vides”. Vázquez manté a la seva memòria des dels “seus enutjos llegendaris fins als seus inoblidables àudios”.

El presentador ha arribat a la conclusió que després de la mort de Ximénez ha après una cosa important. “No hi ha manera d'evitar el dolor quan un ésser estimat se'n va. No queda més remei que patir durant una temporada; ho sento, però és així”, ha reconegut sincer.

Mila Ximénez i Jorge Javier Vázquez posant somrients al carrer en una foto d'arxiu del 2019
La mort de Mila Ximénez va marcar profundament Jorge Javier Vázquez | Europa Press

Conscient del pas del temps, ha revelat que “la freqüència del dolor es modula, no sempre és insuportable o esquinçador. Però una època 'passant-ne de tots colors' no te la treu ningú”. Jorge Javier ho va passar molt malament després de la desaparició de la seva companya, “la pèrdua de Mila em va deixar mort en vida”, va dir a finals de 2022 a Lecturas.

No obstant això, per les seves paraules més recents, sembla que va assimilant aquesta pèrdua. Tanmateix, reconeix que Mila va ser per a ell una persona determinant a la seva vida. “Perquè hi ha gent que deixa tanta empremta a la teva vida que és una feina d'amor perduda intentar omplir la seva absència”.

La trobada amb Manolo ha servit Vázquez per mantenir present la seva amiga. “M'agrada molt quan em trobo mems seus a les xarxes”, ha revelat al seu blog.

Jorge Javier va veure com el germà de Mila li donava una sorpresa fa cinc mesos quan el presentador anava al programa de La 2, La matemática del espejo. L'espai d'entrevistes conduït per Carlos del Amor va fer un recorregut des de la infància fins a l'actualitat del presentador de Mediaset.

Manolo Ximénez va sorprendre fa uns mesos Jorge Javier a la televisió

Aleshores, Manolo Ximénez deixava clar fins a quin punt arribava la relació entre Jorge Javier i la seva germana. “Sempre he cregut que una de les coses que us ha caracteritzat a tu i a Mila és que al mateix temps podíeu ser totalment diferents o exactament iguals. Per sobre de tot, per a mi, sempre heu estat el reflex més alt del concepte que pugui existir de l'amistat”, reconeixia.

Un moment en què el germà de la periodista se sincerava sobre el que Jorge Javier va significar per a la seva germana i la seva família. “No només vas ser el seu company de feina, vas ser el seu amic, el seu confident i fins i tot el seu altre germà”.

Jorge Javier, per la seva banda, insistia en el que per a ell suposava saber que mai més no la tornaria a veure. “No apareixerà ningú com ella i en la meva vida és un prestatge que és buit, he d'aprendre a viure amb aquest buit”. Mesos després sembla que el dolor, tal com diu Vázquez, “es modula”.