Primer pla d'Alba Díaz, filla d''El Cordobés', amb rostre somrient

El missatge d'Alba Díaz després de conèixer les novetats de Manuel Díaz 'El Cordobés'

Alba Díaz ha reaccionat en descobrir l'última hora de l'estat del pare

Alba Díaz ha viscut uns dies realment durs i complicats en què ha estat molt preocupada. El motiu és que el seu pare, Manuel Díaz 'El Cordobés', patia una greu agafada mentre torejava a Osca. Va haver de ser traslladat a la infermeria de la mateixa plaça de bous i més tard es va emportar a l'hospital, on va ser intervingut.

L'Alba ha seguit molt angoixada l'evolució del pare. Ara, afortunadament, respira més tranquil·la en conèixer les novetats del seu estat. Unes novetats després de les quals no ha dubtat a publicar un contundent missatge a les xarxes socials.

Alba Díaz pronuncia unes paraules després de l'última hora de Manuel Díaz

Alba Díaz està recolzant moltíssim Manuel en què serà la seva última temporada taurina, ja que sap com és d'especial per a ell. Per aquesta raó, ha estat seguint totes i cadascuna de les corregudes. Tot i que la darrera no ha sortit com esperava i els ha donat un gran ensurt.

La noia ha patit aquests dies després que el destre patís una gravíssima agafada a la plaça de bous d'Osca. El toro li va provocar diverses ferides que el van portar a abandonar el cos per rebre una primera atenció mèdica. Després, va ser traslladat immediatament a l'hospital, on va ser operat d'urgència.

Alba només conèixer la situació va utilitzar les xarxes socials per fer una petició especial als seus seguidors que estiguessin a El Rocío. Volia que un posés unes espelmes a la verge perquè protegís el torero. I la veritat és que ràpidament els fans van reaccionar complint el seu desig, cosa que la va portar a agrair-los el gest.

Història d'Instagram d'Alba Díaz Martín on agraeix a un dels seus seguidors que li hagi encès una espelma
Alba Díaz va arribar a demanar per Manuel a la Verge del Rocío a través dels seus seguidors | Instagram, @albadiazmartin

La filla de Vicky Martín Berrocal ara respira tranquil·la perquè el seu progenitor ja està fora de perill. L'última hora és que ja ha rebut l'alta hospitalària i, després de sortir del centre mèdic pel seu propi peu, ha emprès cap a Sevilla, on viu. D'aquesta manera, se n'ha anat a casa per estar tranquil, per recuperar-se del dur moment patit i, sobretot, per poder recuperar-se com més aviat millor.

Alba, després de rebre la bona notícia, ha publicat un missatge a xarxes per revelar-la i també per indicar el que farà a continuació. Exactament, ha pujat a les stories una foto de Manuel al llit de l'hospital on apareix somrient. I en ella ha escrit: “És un campió”.

“No sé com ho fa... Ja arribo!”.

Història d'Instagram d'Alba Díaz Martín on apareix el seu pare a l'hospital lesionat amb el text 'És un campió, no sé com ho fa' a sota
Alba Díaz ha publicat aquest missatge després de conèixer les novetats de l'estat de Manuel | Instagram, @albadiazmartin

D'aquesta manera, la noia ha deixat clar que ja respira tranquil·la i que està orgullosa de la seva fortalesa. Però també que es dirigirà a Sevilla per estar al seu costat i donar-li l'afecte que necessita en aquest moment dur.

El pare d'Alba Díaz torna a les xarxes

El progenitor d'Alba Díaz, ara que està fora de perill, s'ha volgut comunicar amb els seus seguidors i transmetre'ls tranquil·litat pel seu estat. Ho ha fet pujant al compte d'Instagram una imatge d'ell a l'hospital. Al costat d'aquesta ha escrit: “De tornada a casa”.

“Més que agraït a l'afició d'Osca, al gran equip mèdic de la plaça de toros, a l'equip de l'Hospital San Jorge. I, per descomptat, a cadascun de vosaltres que us heu preocupat per mi. Segueixo la recuperació més a prop de la meva família i pensant a retallar tots els temps per estar de tornada com més aviat millor”.

Aquesta publicació ha estat rebuda per l'Alba amb un “t'estimo” i amb molts missatges d'afecte i ànim d'amics. Així, li han desitjat el millor, des de Gonzalo Caballero fins a Jorge Cadaval, passant per Manuel Lombo i Mar Flores, entre d'altres.