Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco, el seu pare Pedro Carrasco i Lydia Lozano, tots amb rostre mig somrient
GENT

La mentida de Rocío Carrasco amb el seu pare, al descobert gràcies a Lydia Lozano

Rocío Carrasco ha estat posada en dubte per la col·laboradora de televisió en un programa de La 1

Rocío Carrasco fa temps que està vetada a Telecincoo, però això no impedeix que continuï sent notícia i que aparegui a diferents mitjans de comunicació. N'és una bona mostra que fa uns dies va estar a Lazos de Sangre, de La 1, per parlar de la seva mare, Rocío Jurado.

En aquest programa, Rocío Carrasco va fer un repàs per la vida professional de la cantant, però també per la personal. I, en fer-ho, no va dubtar a posar sobre la taula la relació que aquella va mantenir amb el seu pare, Pedro Carrasco. Exactament, va donar una dada que ara ha estat desmentida d'arrel per Lydia Lozano.

Rocío Carrasco parla sense embuts de la relació dels seus pares

Rocío Carrasco, que serà concursant de Bake Off, va participar activament a Lazos de Sangre per rendir un homenatge a la seva mare. En aquest espai va relatar detalls de la carrera de 'La Más Grande', però també va fer referència a la seva vida més privada. Així, encara que no va fer menció al seu segon matrimoni, sí que va parlar del primer amb Pedro.

En concret, la dona de Fidel Albiac va revelar que “ho he dit i ho diré sempre, però no perquè ho cregui, o sigui, una il·lusió meva, com a filla. Ells ho van dir quan encara eren vius. La meva mare es va morir enamorada del meu pare i el meu pare es va morir enamorat de la meva mare”.

Fotografia de Rocío Jurado al costat de Pedro Carrasco i la seva filla, Rocío Carrasco, posant durant el Nadal de 1977
Rocío Carrasco va ser molt contundent sobre l'amor que es professaven els seus pares | Europa Press

Així mateix, Carrasco va reconèixer que els seus progenitors es van separar per “circumstàncies limítrofes. Però quan dic que ells van manifestar que estaven enamorats l'un de l'altre, estic parlant de quan ja estaven casats una altra vegada amb altres persones”.

Rocío Carrasco és acusada de mentir per part de Lydia Lozano

Rocío Carrasco va deixar molt clar que els seus pares se seguien estimant malgrat refer les seves vides sentimentals. No obstant això, aquesta afirmació, ara, ha estat desmentida per Lydia Lozano al programa Mañaneros, on treballa com a col·laboradora.

Després d'emetre les declaracions de la filla de Pedro Carrasco, la periodista l'ha titllada de mentidera. Ho ha fet afirmant: “Ell estava enamoradíssim de Raquel Mosquera, què m'està explicant? I quina Rocío estava enamorada de Pedro? No, no, no”.

“Si és que ara volem fer un conte molt bonic. Però no”.

El desmentiment de Lydia a les paraules de Rocío no ha passat desapercebut a les xarxes. Tant és així que a X han aparegut comentaris opinant sobre això i la veritat és que molts són per criticar la col·laboradora. Exemples són missatges com aquests: “Per què no ho va dir quan era a Sálvame?”.

“És que li feia por?”, “Quan era a Sálvame no es va atrevir a desmentir-la, però, amic, ara convé desmentir” i “Ha, ha, ha. On vaig dir blanc, dic negre. Ja va canviant el discurs a la realitat”.

En aquesta mateixa línia trobem: “Aquesta ara és la valenta per dir la veritat? Es nota que fins ara ha estat una consentida manipulada per ferir una família” i “Lydia és 100% creïble, ha, ha, ha, ha. Si era ella qui donava les informacions que li passava el pixelat”.

Primer pla de Lydia Lozano amb el logo de La 1
Rocío Carrasco s'ha vist al centre de la polèmica al costat de Lydia | Mediaset, RTVE

Sense oblidar tampoc: “Quina pocavergonya ara Lozano contra Carrasco, fins ara li havia fet la pilota com la que més”, “Ara diu la veritat. És per riure” i “Toca't els... A bona hora”.

Així mateix, han aparegut molts missatges que consideren que la veritat la té Rocío Carrasco. Exemples són tuits com aquest: “Cap periodista coneix més els pares que els seus fills. Una persona pot refer la seva vida, però tenir un gran amor i no ser la persona amb qui estigui vivint”.