Muntatge Mayte Zaldívar i Julian Muñoz amb cares serioses
GENT

Mayte Zaldívar i el motiu pel qual perdrà l'herència vitalícia de Julián Muñoz

Mayte Zaldívar no se separa del costat de Julián Muñoz, que està travessant una complicadíssima situació de salut

Mayte Zaldívar, com ha deixat de manifest des de fa setmanes, no se separa del costat del Julián Muñoz. Ell afronta una duríssima i difícil situació de salut als 76 anys: pateix, com ha confessat, “un càncer galopant”. I aquesta malaltia el té realment destrossat a tots nivells.

La Mayte Zaldívar està sent un gran suport i ha deixat clar que ho serà fins al final. I no ho està fent precisament per heretar, perquè ella perdrà el llegat de qui va ser el seu marit. Es quedarà sense ell i sense pensió perquè ja no estan casats, encara que ell té intenció de deixar-li una cosa molt important.

Mayte Zaldívar no rebrà l'herència de Julián Muñoz

La Mayte Zaldívar va estar 29 anys casada amb el Julián Muñoz. Concretament, des del 1974 fins al 2003, quan a la vida d'ells es va creuar la Isabel Pantoja. I és que aquesta va enamorar el llavors alcalde de Marbella, que va trencar amb tota la vida per iniciar un romanç amb ella.

Des d'aquella sonada ruptura, l'empresària no va dubtar a carregar públicament i privadament contra ell. Ho va fer no només per la humiliació pública d'haver patit una infidelitat, sinó per les maneres com tot va passar. I, per descomptat, també perquè el que havia estat el seu marit es va desentendre de les dues filles que tenien en comú.

Així, la Mayte Zaldívar va iniciar una guerra contra el Julián i la Isabel, en què fins i tot va treure a lluir negocis tèrbols. El resultat va ser que tots tres van acabar a la presó i la cantant va decidir trencar el seu festeig amb Muñoz.

Julián Muñoz i Isabel Pantoja durant el seu festeig

Tenint en compte totes aquestes circumstàncies, ningú no podia imaginar el que passaria ara. Ens estem referint que Zaldívar ha aconseguit deixar enrere el passat i oblidar el mal que li va fer ell. Per això ara, quan el que va ser el seu marit travessa el seu pitjor moment de salut, no se n'ha separat.

El que va ser alcalde de Marbella ha estat ingressat a l'hospital i s'ha temut per la seva vida, tant que la Mayte ha estat donant-li suport en tot moment. I ho continua fent ara que ell ha rebut l'alta per anar amb compte a casa. Té clar que, passi el que passi, no el deixarà sol en aquest dur tràngol.

Mayte Zaldívar amb rostre seriós contestant la premsa

Pot resultar difícil d'entendre que, després de tots els conflictes viscuts, la Mayte Zaldívar sigui una de les cuidadores de Muñoz. I hi ha qui es pot creure que ho està fent per quedar-se amb la seva herència arribat el moment, però res més lluny de la realitat.

Ella no es podrà quedar amb res del que va ser el seu marit. La raó és que estan separats i, per tant, legalment no correspon heretar. És més, tampoc no rebrà cap pensió de viduïtat perquè ja no són matrimoni.

Mayte Zaldívar sí que obtindrà un llegat important de Julián Muñoz

La Mayte Zaldívar ja sabem que no tindrà pensió de vídua ni herència quan el Julián Muñoz ja no hi sigui. Encara que sí, al costat de les seves filles, rebrà una cosa que ell vol deixar a totes tres.

En concret, s'ha revelat que l'exparella de la Isabel Pantoja els vol arribar documents molt importants contra l'artista. Es tracta de documents que ell va redactar estant a la presó i que venen a revelar dades i situacions que posarien la sevillana en una complicada situació.

Imatge de Julián Muñoz, amb uns papers a la mà, passejant a Algesires

Pel que sembla, Muñoz desitja que la Mayte, l'Elia i l'Eloísa tinguin en el seu poder aquests papers per actuar si la cantant decidís iniciar una guerra contra elles. Aquests són unes armes que destruirien completament aquella. El que es desconeix és concretament sobre què parlen i quins assumptes revelen.

➡️ Gent

Més notícies: