Muntatge de Marta Torné i el logotip de Telecinco, amb el plató de Canvia'm de fons
GENT

Marta Torné, d'‘Eufòria’ de TV3, parla per primer cop de la seva sortida de Mediaset

Marta Torné parla sense embuts de la seva sortida de Mediaset i destapa per què va ser substituïda per Carlota Corredera

Marta Torné s'ha assegut davant dels micròfons del pòdcast Querido Hater de Malbert per parlar sobre la seva trajectòria professional. Un espai que ha aprofitat per parlar de l'odi a les xarxes socials, d'Eufòria i dels seus anteriors projectes com Cámbiame o El Internado.

Al pòdcast, Marta Torné ha parlat per primera vegada de la seva abrupta sortida de Mediaset i del seu pas per Cámbiame. Durant anys, l'actual presentadora de TV3 va ser una de les cares més reconegudes de Telecinco. Sobretot, des que la comunicadora es va posar al capdavant de Cámbiame l'any 2015.

Tot i això, Marta Torné va ser substituïda per Carlota Corredera l'any 2017, un moviment que va cridar molt l'atenció de l'audiència. I és que ni la cadena va anunciar la seva sortida, ni ella es va acomiadar del format. “El programa al principi es basava en l'estètica i després va ser una mica misèria humana”, explicava Torné a Querido Hater.

Marta Torné parla de la seva sortida de Mediaset

Malbert, que actualment treballa presentant la post gala d'Eufòria, no va desaprofitar l'oportunitat i li va preguntar a la presentadora per la seva substitució a Cámbiame. “Als espectadors ens va sorprendre molt aquest canvi que no va tenir cap justificació”, apuntava l'influencer.

“Tot va venir perquè volien fer canvis al programa i volien incorporar Carlota Corredera”, explicava Marta Torné. A més a més, la presentadora d'Eufòria assegurava que Paolo Vasile li va oferir diversos papers en sèries de ficció de la cadena. I és que, segons ella, al directiu de Mediaset “li agradava més com a actriu que com a presentadora”.

Tot i això, després del seu pas per Cámbiame, a Marta Torné li van oferir un paper a la sèrie Velvet, d'Antena 3. Així doncs, la catalana va abandonar Mediaset perquè els projectes de ficció que li van oferir es van postergar molt en el temps.

Pel que fa al seu no comiat del programa de Telecinco, Marta Torné ha explicat que des de La Fàbrica de la Tele li van oferir dir adeu i ella es va negar. “Serien tot llàgrimes”, es justificava la presentadora.

La decisió de Paolo Vasile de prescindir de Marta Torné com a presentadora va molestar la catalana. Tot i això, Torné assegurava que “feia temps que no em sentia còmoda fent aquest programa”. I és que tal com explica ella mateixa, a Cámbiame la instaven a fer preguntes molt dures als entrevistats i ella no estava a gust.

➡️ Gent

Més notícies: