Muntatge d'un primer pla de Lara Álvarez somrient amb unes arracades de cèrcol, Antonio Texeira somrient amb una camisa de quadres i un pastís d'aniversari
GENT

Lara Álvarez celebra el seu aniversari lluny d'Antonio Texeira: què està passant

Lara Álvarez ha pres la determinació de celebrar els 38 anys lluny d'Antonio Texeira, però en molt bona companyia

Lara Álvarez està de celebració, la presentadora asturiana fa avui, dimecres 29 de maig, 38 anys i ha decidit celebrar-ho lluny d'Antonio Texeira. Des que Lara va abandonar Mediaset per centrar-se en altres projectes, sembla que ha trobat l'estabilitat que volia. Una estabilitat que ha aconseguit, precisament, amb qui va ser company de cadena.

Texeira treballa com a periodista en La mirada crítica juntament amb Ana Terradillos i va ser vist amb Lara en un viatge romàntic per Lanzarote. Aquesta vegada la de Gijón ha decidit celebrar el seu aniversari lluny d'Antonio. El que passa és que la presentadora ha volgut celebrar el seu aniversari amb un viatge familiar per Itàlia.

Lara Álvarez celebra el seu aniversari sense Antonio Texeira

La coneguda i estimadíssima Lara Álvarez ha recuperat el somriure gràcies a Antonio Texeira, copresentador de La mirada crítica. Va ser a principis del mes de maig quan van sortir a la llum les primeres fotos de la parella gaudint d'una escapada romàntica per Lanzarote.

El que crida l'atenció és que, en un dia tan especial per a l'asturiana com és el seu aniversari, hagi decidit estar lluny de Texeira. El que ha passat és que Lara ha decidit marxar de viatge a Itàlia amb la seva família i celebrar-hi els seus 38 anys. Es tracta d'un viatge molt familiar on només han anat els seus pares i el seu germà, Bosco.

Storie de Lara Álvarez a Instagram al costat de la seva família amb la torre de Pisa darrere el 28 de maig de 2024

A través del perfil d'Instagram, la de Gijón ha compartit les destinacions que han visitat i la gastronomia deliciosa de la zona. En cap de les imatges i els vídeos que ha compartit hi ha rastre d'Antonio, que s'ha quedat a Espanya al capdavant de l'espai matinal.

I és que una de les coses que més caracteritza Lara és la dedicació plena que té amb la família. L'asturiana és una persona molt familiar i els seus pares són el seu referent més gran. De fet, va afirmar en una entrevista que desitjava tenir una parella amb qui tenir la mateixa complicitat que hi veia.

Per això ha decidit celebrar el seu aniversari amb les persones més importants de la seva vida i les que sempre hi són.

Lara Álvarez recupera el somriure amb Antonio Texeira

Lara Álvarez sempre ha estat molt discreta pel que fa a les seves relacions sentimentals. Si bé, han acabat veient la llum, la veritat és que l'asturiana prefereix guardar-s'hi com es troba el seu cor.

En aquesta ocasió, va ser la revista ¡Hola! qui va publicar les primeres imatges de Lara i Antonio per Lanzarote. Se'ls hi veia molt còmplices i afectuosos, arribant fins i tot a fer-se un petó sense importar-los que algú els pogués reconèixer. Això demostra que, malgrat no presumir de la seva relació a les xarxes, tampoc pensen amagar-se.

Muntatge d'Antonio Texeira somrient en vestit i corbatí negres i un premi a les seves mans i Lara Álvarez somrient en un vestit negre i els llavis vermells

Sembla que Lara ha trobat en Antonio algú completament compatible amb ella. A més de compartir professió, Texeira també és un home molt familiar. Quan va ser premiat amb un Emmy, va dedicar unes paraules sentides als seus pares per acompanyar-lo en un dia tan assenyalat, presumint de bona relació.

De moment es coneixen molt pocs detalls d'aquest nou idil·li que ha iniciat Lara Álvarez. L'asturiana va abandonar Mediaset fa quatre mesos "per emprendre un nou camí professional" i centrar-se en altres projectes. Poc temps després, es confirmava el dolç moment personal que travessa amb Texeira.

El que és evident és que tots dos estan molt feliços junts, tal com demostren les imatges a Lanzarote. Encara que, en aquesta ocasió, la presentadora ha decidit estar al costat de la seva família pel seu aniversari i no celebrar-ho amb el seu noi.

➡️ Gent

Més notícies: