Fotomuntatge de Marta Torné amb una imatge borrosa del seu marit i dos cors de fons
GENT

Marta Torné, d''Eufòria' de TV3, té un ex famós i un marit encara més conegut

Marta Torné presentarà aquesta nit la primera gala de la tercera edició d''Eufòria' de TV3 amb Miki Núñez

Aquest divendres 1 de març s'estrena la primera gala de la tercera edició d'Eufòria de TV3 amb Marta Torné al capdavant. D'aquesta manera, coneixerem els 16 concursants del talent xou musical més famós de la televisió pública de Catalunya.

Com ja se sap, Marta Torné no presentarà el format sola, sinó que ho farà amb l'ajuda de Miki Núñez. Una edició que comença just després de la final d'Operación Triunfo, programa creat per Gestmusic. Qui acusa Eufòria de plagi per les múltiples similituds entre tots dos formats.

Marta Torné i el seu casament secret amb un famós

Marta Torné sempre ha intentat mantenir la seva relació fora del focus mediàtic. Tant és així que ni tan sols a les seves xarxes socials comparteix fotografies amb el seu marit. "No necessito ensenyar a les xarxes l'enamorada que estic, no necessito que la gent ho sàpiga", va sentenciar a La Vanguardia.

El marit de Marta Torné és un director i guionista de cinema i teatre el qual, el 2012, va guanyar el Goya a millor director novell. Es tracta de Roger Gual. Tots dos es van conèixer a l'obra de teatre Más allá del puente, on Marta Torné era una de les actrius i Roger Gual el director.

La parella es va casar en una cerimònia íntima després de cinc anys de relació. Al casament de Marta Torné i Roger Gual només hi van acudir els pares de la parella, la germana de Marta Torné, els seus nebots i el seu gos Rufus. A qui la catalana va tenir als braços quan posava per a la premsa.

Imatge de Roger Gual, marit de Marta Torné

"Ni el vals, ni els regals per als convidats. Els vam donar unes polaroids perquè es fessin fotos, bé, tot a la nostra manera. Vam entrar junts a la cerimònia i fins i tot no vam tenir DJ, que ho vaig fer jo", va confessar la presentadora i actriu.

"Jo volia casar-me, casar-me i casar-me, així que quan el meu noi m'ho va demanar, ja em vaig quedar tranquil·la. Tant, que la boda em feia mandra", va assegurar a El Mundo. "Si tens una relació i estàs enamorada cal viure-ho i compartir-ho amb els teus amics i família", afegia.

Marta Torné i el seu ex també conegut

Marta Torné, abans que Roger Gual, va mantenir una relació amb un altre famós. Es tracta del conegut fotògraf Jaume de Laiguana. El qual ha treballat amb celebritats de la talla de Shakira, Elsa Pataky o Alejandro Sanz.

Marta Torné va estar més de dos anys amb Jaume de Laiguana. Tot i això, es desconeix el motiu de la seva ruptura. La sintonia amb Roger Gual va deixar clar als mitjans de comunicació que Marta Torné havia superat la seva relació anterior i estava refent la seva vida.

➡️ Gent

Més notícies: