Primer plànol de Marta Riesco posant amb rostre seriós i una mà recolzada en el seu cap

Marta Riesco reacciona a l'última cosa de Diego Arrabal i podria prendre mesures legals

Marta Riesco no tolera més notícies falses

Marta Riesco per fi s'ha pronunciat després de veure's embolicada en una nova polèmica, aquesta vegada relacionada amb la possible venjança que es podria prendre contra el seu ex, Antonio David Flores, a cop d'exclusiva i talonari.

Recordem que era Diego Arrabal qui deixava caure que la reportera es podria estar plantejant passar a l'atac contra les persones que més mal li han fet. I no ho faria de franc, sinó cobrant una suculenta xifra que no li vindria gens malament en aquests moments tan delicats, professionalment parlant.

Així, el paparazzi explicava que Marta Riesco estava intentant vendre una entrevista a diverses revistes del cor, cosa que suposaria una autèntica bomba.

Muntatge de fotos de Marta Riesco en primer pla mirant a càmera i Diego Arrabal a la seva dreta amb el dit aixecat a mode d'advertència
Marta Riesco respon a Diego Arrabal | España Diario

Encara més, la reportera estaria interessada a explicar absolutament tots els detalls que van portar a la seva ruptura amb Antonio David i també a la seva guerra interna amb Rocío Flores.

En concret, tal com explicava Arrabal als seus seguidors, Marta exigiria ni més ni menys que uns 30 000 euros a la revista interessada a publicar-ne la versió. Tot i que, de moment, només n'han ofert 6000.

Una informació que la reportera s'ha vist obligada a desmentir de manera contundent, abans que res l'enrenou que s'ha generat. Però no només això, sinó que fins i tot es planteja prendre mesures legals.

Marta Riesco es planteja prendre mesures legals

"Em llevo de bon matí i reconec que poso el meu nom a Google. D'aquesta manera, cada matí em trobo amb historietes que hi ha vegades que em fan més gràcia, i d'altres no tanta", ha començat dient.

"I vaig i em trobo que un paparazzi anomenat Diego Arrabal diu que m'he encarregat d'anar a diverses revistes a oferir-me per fer-ne una exclusiva. Cosa que no he fet en dos anys", ha assenyalat sobre això.

"És mentida des del principi fins al final. No he trucat a cap revista i no tinc intenció de fer cap exclusiva", ha sentenciat força molesta.

Imatge de Marta Riesco, feliç, posant al photocall de la festa d'estiu de Cuore
Marta Riesco, centrada en la nova vida lluny d'Antonio David | GTRES

"Una cosa és que hagi dit en to d'humor que parlaria a cop d'exclusiva, i una altra que ho faci. Mireu on soc, a casa meva. Inventeu-vos coses d'altres persones", ha advertit tant a Arrabal com a altres periodistes.

"Què he de fer en aquest cas, prendre mesures legals perquè estan generant una imatge meva que no es correspon amb la realitat?", es pregunta desesperada. "M'ho pregunto seriosament, si m'hauria de dedicar a posar demandetes contra les coses falses que es diuen sobre mi", ha conclòs deixant molt clar que no pensa tolerar més sortides de to.