Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre durant la presentació del seu darrer àlbum, '40 años son pocos'

Emma García frena 'Fiesta' en ple directe per respondre a Bertín Osborne

Emma García ha deixat molt clar el que pensa

Bertín Osborne ha explotat després de patir durant aquests últims dies l'assetjament i l'enderrocament constant de la premsa. Després de saber-se que el cantant tornarà a ser pare als 69 anys amb Gabriela Guillén, són molts els periodistes que s'han pronunciat.

Així, Osborne ha compartit un vídeo en què ataca directament companyes com Sandra Barneda, Sonsoles Ónega, María Patiño o Emma García.

“Em coneixeu tots, hem treballat junts i algunes sou amigues meves”, ha assenyalat Bertín a les seves xarxes socials força molest.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre durant la presentació del seu darrer àlbum, '40 años son pocos'
Bertín Osborne tornarà a ser pare amb 69 anys | GTRES

“I estic parlant de Sandra, de Sonsoles, estic parlant de María Patiño, d'Emma, algunes heu estat fins i tot companyes meves… No podeu amb les especulacions, el que hi ha és el que us estic dient”, les ha acusat directament.

Un missatge força directe davant el qual Emma no ha volgut quedar-se callada, tot i que en tot moment ha demanat objectivitat i respecte als seus col·laboradors.

“Feia temps que no veia al Bertín així, sobrepassat per la situació, no enfadat, però sí sobrepassat amb la situació”, analitzava la presentadora el comportament de Bertín Osborne.

De la mateixa manera, i tenint en compte la setmaneta que ha tingut, ella es preguntava “si l'artista havia dormit algo aquesta nit perquè la cara li delata”.

Emma García respon a Bertín Osborne

Sens dubte, un clar ‘zasca’, al que seguia una contundent resposta al missatge que ha deixat l'ex de Fabiola Martínez al seu Instagram.

“És que aquest missatge d'Instagram és molt llarg on, per cert, em nomena i Bertín, jo encara no he parlat”, ha comentat una mica indignada. Sobretot tenint en compte que ella ni havia tingut oportunitat per parlar del tema.

“Entenc que està parlant de diferents presentadores, companyes i amigues i m'inclou, ho dic amb afecte”, ha expressat tot seguit volent restar-li importància.

Captura de pantalla d'Emma García enfadada amb Ginés Corregüela en 'Fiesta'
Emma García ha deixat clara la seva postura | Telecinco

Segons l'opinió de la basca, queda clar que a Osborne li ha acabat superant “la cobertura, que tampoc ens ha de ficar a tothom al mateix sac perquè aquí cadascú té els seus programes, els seus presentadors, directors, redactors…”, sentenciava sobre això.

Tot i això, la presentadora també ha apreciat que el cantant hagi reflexionat i matisat aquestes paraules. “Ha dit d'altres força més adequades i lògiques en aquesta situació que a ell, a la seva família i a la mateixa Gabriela l'ha enxampat per sorpresa”, ha concretat.