Primer pla de Marta Riesco amb rostre somrient

Marta Riesco revela com ha estat el cara a cara amb Belén Esteban: què ha passat

Marta Riesco es retroba amb Belén Esteban

Marta Riesco continua acaparant totes les mirades. Tot i que la periodista fa mesos que està fora de la televisió, les seves aparicions en esdeveniments públics no deixen mai indiferent.

Aquest dijous, la que va ser reportera d'El programa de Ana Rosa anava a la presentació de l'última pel·lícula de Mario Casas. Marta es va emportar una grata sorpresa en veure que hi havia un grup de persones que exclamaven el seu nom i volien fer-se una fotografia amb ella.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Però aquesta no va ser l'única sorpresa que es va emportar Marta a la presentació. I és que la periodista va coincidir amb Belén Esteban, amb qui ha tingut els seus enfrontaments en el passat. A través de les seves stories d'Instagram, i amb el seu ja característic 'ChapaMarta', la periodista ho ha explicat tot sobre aquesta tensa trobada.

Marta Riesco revela com va ser el retrobament amb Belén Esteban

A través d'Instagram, Marta Riesco no dubta a informar els seus gairebé 200.000 seguidors sobre els seus projectes, la seva vida personal o fins i tot romanços. Després del cara a cara amb l'Esteve a la premiere, la reportera ja avisava que s'hauria d'esplaiar sobre el que havia passat.

"Em vaig trobar amb gent que jo crec que no estaven gaire contents de veure'm, entre altres coses perquè no m'estimen", assegurava. "Però bé, jo a ells tampoc i me'ls he de menjar amb patates", començava explicant la reportera.

Marta Riesco assisteix a la gala de 'Mi soledad tiene alas' que es va celebrar el dia 24 d'agost de 2023
Marta Riesco es retroba amb Belén Esteban | @marta.riesco, instagram

Marta assegurava que havia sentit les mirades crítiques en adonar-se de la seva presència al photocall. "Hi ha gent a qui vaig estar a punt d'amonestar, però després vaig pensar que havia de deixar el passat trepitjat. El temps posa cadascú al seu lloc".

Finalment, Marta entrava en matèria i es pronunciava sobre el seu retrobament amb Belén Esteban. A jutjar per les seves paraules, la fredor i la tensió va ser més que palpable quan totes dues van coincidir.

"Quant a Belén Esteban, era la primera vegada que em creuava amb ella des d'un bonic contratemps del qual no es va dir la veritat del que va passar realment. Potser algun dia jo escriuré al meu llibre com va ser tot en realitat", començava explicant.

Marta Riesco, sobre el cara a cara amb Belén Esteban: "No ens dirigim la paraula"

La periodista recordava com ha estat de curiós el retrobament ara que cap de les dues són a la petita pantalla. "No la veia i fixa't tu, ella ja no és a Sálvame perquè Sálvame no existeix. Al final les dues hem acabat a la mateixa premiere", apuntava Riesco.

Però, encara que es van arribar a creuar i veure cara a cara, la indiferència va ser la protagonista del moment. "Ens creuem, però no ens dirigim la paraula. Ni tan sols ens mirem, com si no existíssim, zero patatero", confessava.

Després de comprar les crispetes, totes dues van tornar a coincidir en entrar a la sala de cinema. A més, tal com ha explicat, totes dues estaven assegudes molt a prop l'una de l'altra. "Ens vam dirigir al cinema després de comprar les crispetes i em va tocar dues files per davant de Belén Esteban, o sigui que em va veure més de dues vegades, però bé, així és la vida", acabava concloent l'anècdota.