Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre somrient

Antonio David Flores revela què passava quan s'apagaven les càmeres de 'Sálvame'

Antonio David Flores ha explicat els detalls al seu canal de Youtube

Antonio David Flores, des que va ser fet fora i vetat de Mediaset després de la docusèrie de la seva exdona, no s'ha quedat de braços plegats. El primer que va fer va ser demanar al grup i ha guanyat el judici per l'acomiadament. El segon va ser posar en marxa el seu canal de YouTube per continuar facturant i poder 'venjar-se'.

Antonio David des d'aquest mitjà ha optat per carregar durament contra alguns dels seus excompanys, a més de contra la mare dels seus fills grans. I també ha atacat durament contra Sálvame, programa del qual no ha deixat de revelar informació. L'última ha estat explicar als seus seguidors què passava de debò fora de les càmeres.

Antonio David Flores confessa què passava a Sálvame fora dels focus

Antonio David Flores no deixa de fer directes, molts contra l''univers' de La Fábrica de la Tele. La seva manera d'atacar qui el va fer fora al carrer és treure a la llum els seus draps bruts. I precisament per això ara ha parlat del que succeïa de veritat a Sálvame.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ell, per exemple, ha posat sobre la taula els continus conflictes i discussions pujades de to entre molts dels seus col·laboradors. Sobre això ha manifestat: “Pot semblar un xou, però el que s'hi cuinava dins i el que vèiem tots era la veritat més veritable. Aquí es retreia tot a cara”.

Captura del vídeo en directe d'Antonio David Flores en directe assegut en una cadira amb un micròfon el 21 d'agost del 2023
Antonio David Flores ha revelat un secret de 'Sálvame' al seu canal | YouTube, Antonio David Flores

Vaja, que eren problemes i discussions reals, però Antonio David ha reconegut no comprendre el que després passava fora de les càmeres. Ha dit: “No entenc el perquè, perquè mai he arribat a entendre-ho, tenien la capacitat de sortir de la porta de Telecinco com si no hagués passat res. Aquesta doble moral, aquest 'falserío', aquesta personalitat tan hipòcrita”.

“És que, com pretens que em prengui amb tu alguna cosa i xerrem com si no hagués passat res amb el que hem tingut al plató? Amb això el que pretenc fer veure és una cosa concreta. Sí, que el que passava, passava de debò, el que es deia, es deia de debò”.

A això ha afegit: “Això sí, més o menys guionitzat, perquè alguns portaven la pinganeta i els directors li deien «tira per aquí o tira per allà». Però aquesta guerra sense caserna i aquests enfrontaments eren completament certs. Per això la doble moral i la hipocresia de sortir a prendre's alguna cosa com si no hagués passat res”.

Antonio David Flores carrega contra dues col·laboradores de Sálvame

Antonio David Flores ha aprofitat aquest directe també per atacar unes col·laboradores amb qui es porta especialment malament: les germanes Campos. I és que aquestes, com tota la família, sempre han defensat el testimoni de la seva exdona.

En primer lloc, ha qüestionat Alejandra Rubio i després ha deixat clar que entre Terelu i Carmen sempre ha existit “rivalitat”. Aquesta rivalitat l'ha demostrat compartint un vídeo on Kiko Hernández carrega contra la major de les germanes. Vídeo que ha presentat així: “Ara veurem el joc brut entre totes dues”.

“Estan acostumades a anar per darrere. I, d'alguna manera, anar estirant aquestes teranyines per anar comprant col·laboradors que estiguessin a plató i poguessin defensar-les. Sí, que poguessin dir paraules de la boca, que elles no podien dir, per atacar-se”.

Carmen Borrego i Terelu Campos juntes mirant a càmera
Antonio David Flores ha carregat també amb Las Campos | GTRES

Antonio David ha donat pas al vídeo on Kiko titlla Terelu de tenir maldat, de ser una dèspota i una classista. Al que afegeix: “Estic ja de llepar del darrere que posen Campos fins aquí i ja no lleparé ni un més. No puc més, ja no sé com puc actuar amb tu, t'he perdut perdó quan m'he passat i t'he dit que amb la teva filla no m'hi ficaria”.

“Estic bé amb la teva mare i amb la teva germana, llavors què vols, que vagi a casa teva a llepar-te el darrere? Carmen té més humilitat que tu 100.000 vegades. El que no suportes és que ella estigui aquí treballant i que estigui feliç. Dius que cal parlar de la teva mare des de la privadesa, però quan t'interessa bé que parles per agafar”.

Declaracions dures i controvertides, després de la qual Flores ha matisat: “Aquí hi ha totes les imposicions a què li ha sotmès Terelu, aquesta revelació de Kiko és fantàstica. L'està destapant del tot. Carmen, la germana, és al plató i no és capaç de dir ni mu a allò que diu Kiko”.