Primer pla de Marta Riesco amb rostre somrient en un esdeveniment de GHD

Marta Riesco confessa el seu secret més íntim i tothom pensa en Antonio David Flores

Marta Riesco s'ha sincerat sense embuts amb els seus seguidors a les xarxes socials

Marta Riesco està desfermada a les xarxes socials. Des que fos acomiadada de Telecinco, no deixa de pujar contingut de tota mena. Així, parla de les seves rutines, dels seus viatges, dels seus conflictes amb Diego Arrabal i, fins i tot, d'aspectes relacionats amb el seu ex, Antonio David Flores.

És més, ara Marta ha fet una confessió a Instagram de la qual tothom parla. Ha revelat una cosa molt íntima de la seva vida sexual i, en fer-ho, tothom ha pensat en el malagueny. Sí, en com s'haurà pres aquesta informació.

Marta Riesco parla sense embuts d'un secret molt personal

Marta Riesco està fent reportatges ara per a l'aplicació Gleeden, “l'app de cites per a dones alliberades”. I aquesta circumstància l'ha feta parlar amb claredat sobre la sexualitat femenina i la llibertat en aquest aspecte. Fins i tot, per suscitar l'interès dels seguidors els ha animat a explicar-li les seves experiències més especials en aquest àmbit tan íntim.

La jove ha revelat que els seus fans li han relatat situacions que l'han posada vermella. I és que li han arribat a revelar que han intimat en un camió de bombers o en una ambulància.

Després, ha estat ella qui ha decidit fer el pas d'admetre una cosa molt íntima. Ho ha fet afirmant mitjançant un vídeo a les seves històries: “Perquè us sentiu en igualtat de condicions, us explicaré alguna cosa sobre una experiència sexual meva que no sabeu. Bé, en veritat no en sabeu cap sobre mi”.

Marta, tot seguit i amb el hashtag #riescosex, ha fet la seva confessió: “Us explicaré una cosa que molt poca gent sap. Jo vaig ser molt tardana a tenir la meva primera experiència sexual. O sigui, abans d'això m'havia donat les meves morrejades i les meves coses”.

“Però una primera experiència sexual completa no la vaig tenir fins als 24 anys. Vaig ser molt tardana a tenir-ne una. Aquí va el meu secret”.

A això ha afegit: “Vaig pensar que era l'amor de la meva vida? Sí. Vaig esperar tant de temps per a res? Sí. Va ser un fracàs? Sí”.

Storie de Marta Riesco parlant de les seves intimitats
Marta Riesco ha parlat clar i net del moment en què va perdre la virginitat | @marta.riesco

Riesco ha sorprès amb aquestes declaracions, alhora que ha provocat que molts dels seus seguidors pensin irremeiablement en Antonio David Flores. I és que hi ha curiositat per saber què opina ell que hagi explicat una cosa tan íntima. Ara bé, sobretot, hi ha interès per saber com ha reaccionat en descobrir que no ha estat l'únic home que ha considerat l'amor de la seva vida.

És més, hi ha qui es pregunta si ell té por. Sí, si té la intranquil·litat que, en aquesta ostentació de sinceritat, s'atreveix a parlar de la intimitat que han compartit.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i Marta Riesco amb cares serioses
Marta Riesco potser té angoixat Antonio David Flores perquè pugui revelar secrets d'alcova | España Diario

Marta Riesco està vivint un moment pletòric

L'exparella d'Antonio David Flores es troba molt recuperada de la seva ruptura sentimental amb ell, tal com mostra a les xarxes. I a superar el revés l'està ajudant moltíssim el fet de tornar a estar activa laboralment parlant. Està centrada en la seva tasca com a influencer i en els seus reportatges per a l'esmentada aplicació.

Marta, a més, ara ha donat una altra bona notícia en aquest sentit. Els ha explicat als seus fans que té nova feina: escriurà a la premsa. Ho ha fet dient: “Seré columnista en un mitjà de comunicació argentí que es diu IberoShow i que està entre els més llegits d'aquest país”.

“Un dia la cúpula del mitjà va contactar amb mi i em va proposar una cosa que em fa molta il·lusió alhora que molta gràcia. Hi tindré una columna setmanal, serà íntima, parlant dels meus sentiments, de les meves coses. Tinc lliure albir de dir el que vulgui, parlar el que vulgui i ser més Marta Riesco que mai”.

Primer pla de Marta Riesco a la premiere de 'Misión Imposible'
Marta Riesco està feliç pels seus nous projectes professionals | GTRES

Per acabar, hi ha afegit: “A mi m'encanta escriure, encara que potser no ho sabeu, perquè sempre m'he dedicat a la tele. Vaig dir que sí, perquè cal obrir nous horitzons, nous camins i em ve de gust moltíssim escriure sobre el que em va passant”.