Primer pla de Manuel Cortés Bollo mirant a càmera i posant en un photocall

Manuel Cortés aclareix què ha fet Bosco després de la seva ruptura sentimental

Bosco Martínez-Bordiú s'està refugiant en Manuel Cortés

Bosco Martínez-Bordiú ha acabat la seva relació amb Adara Molinero i ja pot parlar obertament de la situació que està passant. Fins ara, tot havia estat un misteri perquè Adara no volia donar explicacions. Tot i això, la 'influencer' s'ha posat en contacte amb el programa Fiesta i ha confirmat la separació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Bosco Martínez-Bordiú sempre ha adoptat una postura molt més discreta, per això ha trigat tant de temps a reaparèixer a les xarxes socials. Ho ha fet gràcies a Manuel Cortés, a qui va conèixer durant la seva participació en Supervivientes 2023. S'han fet grans amics i el cantant l'ha convidat a passar uns dies al llogaret de El Rocío.

Primer plànol de Bosco Martínez-Bordiú somrient en la penúltima gala de 'Supervivientes 2023'
Bosco Martínez-Bordiú I Adara Molinero han trencat | Mediaset

Manuel Cortés ha revelat a les seves xarxes socials què ha fet Bosco després de la ruptura. El jove ha fet un darrer viatge d'estiu per esprémer al màxim les seves vacances  estivals. Mentrestant, Adara Molinero ha explicat a Makoke, col·laboradora de Fiesta, que la separació ha estat amistosa.

Manuel gaudeix d'una estreta amistat amb el nebot de Pocholo, per això s'ha ofert a ajudar-lo. Tothom sap que té moltes dades sobre el tema, però mai revelarà cap secret.

Bosco Martínez-Bordiú es refugia en Manuel Cortés

Manuel té molta presència a les xarxes socials i el vídeo que ha compartit amb Bosco Martínez-Bordiú ha generat molta repercusió. El fill de Raquel Bollo ha viathat amb el guanyador de Supervivientes per ensenar-li alguns racons especials.

Captura de 'Supervivientes' de Manuel Cortés al plato el 8 de juny de 2023
Manuel Cortés si ha treballat molt a Telecinco | Mediaset

"Avui he vingut a ensenyar-li cosetes de la meva Andalusia i som aquí amb la Virgen del Rocío, què t'està semblant?", li ha preguntat Manuel a Bosco. I ell hi respon: "Al·lucinant, només em puc imaginar això de gent, què m'has dit? Un milió de persones?".

Manuel, presumint de la seva terra, diu: "Aquí ve moltíssima gent i res, aquí estem, ensenyant-li a Bosquito les nostres coses". Bosco ha guanyat molta repercussió mediàtica després dels últims esdeveniments, però tot fa pensar que no té planejat parlar d'Adara Molinero.

Adara Molinero cridant a 'Supervivientes 2023' mentre Laura Madrueño li talla els cabells al programa del 4 de juny de 2023
Adara Molinero ha confirmat la ruptura | Mediaset

El cas de Bosco Martínez-Bordiú ha estat diferent perquè no ha aprofitat la fama que li va donar Supervivientes per treballar a la televisió. Ha triat un altre camí completament diferent. Malgrat que ha tingut moltes oportunitats perquè és un rostre molt volgut.

Les dades que ha revelat Manuel són importants, perquè demostren que Bosco es troba bé. Què està fent per superar la ruptura? Viatjar i refugiar-se en el seu entorn.